Korting op Actief.nl

Actief is het online platform voor vastgoedbeleggers. Vooral wanneer je jouw eerste stappen op dit vlak zet, is het online platform van Actief van onschatbare waarde. Als beginnend belegger is het van groot belang om een diverse portefeuille op te bouwen. Als je dit eenmaal voor elkaar hebt, wil je jouw portefeuille optimaal kunnen onderhouden. Bovendien wil je de optie hebben om deze uit te breiden waar dat mogelijk is. Het kan allemaal via Actief. Het mooie aan deze site is hoe toegankelijk de boel is. Binnen no time ben je een lid van dit platform en kun je actief aan de slag. Bovendien kun je hulp krijgen bij elke stap van de weg. Zo ben je snel en eenvoudig een ervaren belegger op het gebied van vastgoed. In deze review gaan we bekijken of Actief de moeite waard is voor (beginnende) vastgoedbeleggers.

Over Actief

Actief werd opgericht door Myrthe de Groot. Zo rolde als het ware het vak in, maar inmiddels beschikt ze toch maar mooi over een vastgoed portefeuille waar je u tegen zegt. Omdat zij de sprong in het diepe durfde te wagen, weet ze heel goed hoe het voelt om een beginneling te zijn op dit vlak. Je begeeft je in het water en je gaat steeds verder, maar op een gegeven moment voel je de bodem niet meer onder je voeten. Dit zijn de spannendste momenten, en zo kan het op het begin voelen als je net begint met het opbouwen van jouw portefeuille. Door dit begrip voor de beginnende belegger voel je jezelf op het Actief platform meteen thuis. Je wordt op alle fronten geholpen en dat is wel zo fijn.

Het doel van Actief is om vastgoedbeleggen laagdrempelig te maken. Vaak kijken mensen op om hiermee te beginnen omdat het zo een hoop gedoe lijkt. Het mooie aan dit online platform is dat je een hoop gedoe uit handen wordt genomen en dat je bij elke stap hulp kunt krijgen. Niet voor niets is het de snelst groeiende vastgoed community van heel Nederland. De focus lag eerst op de grotere beleggers, maar de vraag uit het land was groot vanuit beleggende beginners. Daarom werd er begonnen met online trainingen. Deze trainingen waren zo’n succes dat Actief zich hier steeds meer op ging focussen. Vanaf 2020 is het mogelijk om lid te worden van dit platform.

Wat zijn de waarden van Actief?

Een aantal kernwaardes zorgen er voor dat Actief een uniek online platform is en een streepje voor heeft op de concurrentie. We hebben het al eerder aangekaart, maar één van de grootste pluspunten van dit online platform is het feit dat het relatief laagdrempelig is. Dit maakt het toegankelijker voor beginnende beleggers, voor wie de eerste stappen op het gebied van vastgoedbeleggen soms behoorlijk intimiderend kan zijn. Er wordt op dit platform taal gebruikt die iedereen kan begrijpen. Zo zou ik mezelf typeren als een complete leek als het gaat om vastgoedbeleggen. Toch kan ook ik volgen wat er op dit platform gezegd wordt. Dat vind ik al een flinke stap vooruit ten opzichte van andere sites, waar beleggen een stuk moeilijker wordt gemaakt dan het eigenlijk is. Voor beginnende beleggers is Actief hierdoor een oase van begrijpelijkheid. Vastgoed is namelijk gewoon voor iedereen toegankelijk. Een platform zoals Actief maakt dit duidelijk.

Daarnaast vindt het team van Actief het belangrijk dat er een nuchtere aanpak gehanteerd wordt. Gewoon lekker Hollands ‘doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg’. Het valt op dat de gebruikers van dit online platform hier goed bij gedijen. Het is dan ook fijn dat je op deze site niet continu overweldigd wordt met ‘wij zijn de beste op het gebied van vastgoedbeleggen’ of ‘wij vertellen je hoe je binnen 1 minuut schatrijk kunt zijn’. Gewoon lekker normaal doen, het kan nog tegenwoordig. Zo kun je gewoon beleggen op een manier die bij je past. Hier is veel behoefte aan. Gewoon simpel en duidelijk, veel meer hebben mensen niet nodig.

Een andere waarde die dit online platform hoog in het vaandel heeft staan is klantvriendelijkheid. De klant is koning, zoals het hoort. Actief doet graag zijn best om de leden tevreden te houden. Tot slot is een belangrijke kenwaarde van deze site dat vastgoedbeleggen simpelweg leuk dient te zijn. Geen gedoe, geen stress maar gewoon leuk. Het maakt beleggen ook toegankelijker voor iedereen die dat wil. Vaak wordt gedacht dat beleggen alleen maar is voor mensen die al geld hebben en het alleen maar meer willen laten rollen. Actief laat zien dat iedereen kan beleggen. Wij juichen dit initiatief alleen maar toe.

Wat zijn de pluspunten van Actief?

Er komen steeds meer online platformen die een thuis bieden aan vastgoedbeleggers. Mensen beleggen meer en meer. Vaak wordt er een hoop beloofd maar weinig waargemaakt. Bovendien zijn er ook beleggingsapps die je actief tegen kunnen werken, zoals de recente Robinhood – Gamestop controverse in Amerika aantoonde. Actief heeft als voordeel dat het de beloftes waarmaakt. Achter de schermen werkt een meelevend team hard voor jou. Hun organisatie is compleet en iedereen heeft veel ervaring op het gebied van vastgoed. Daarnaast kun je gebruik maken van aanvullende dienstverleningen, iets wat nog wel eens ontbreekt bij andere sites. Je leert beleggen op een wijze die aansluit bij jou persoonlijk. Er is geen one size fits all oplossing op dit vlak. Iedereen doet het op zijn eigen manier. Actief past bij iedereen.

Wat zijn de voordelen van een lidmaatschap bij Actief?

Via de site van Actief kun je lid worden van hun online community. Dit lidmaatschap is essentieel als je als beginnend belegger hulp wilt ontvangen in het beleggen in vastgoed en tegelijkertijd een mooi portefeuille wilt opbouwen. Dit online platform is laagdrempelig en dus voor iedereen toegankelijk. Het enige wat nodig is, is een interesse in het beleggen in vastgoed. Lidmaatschappen zijn er in drie varianten: inActief, Actief en hyperActief.

Wat zijn alle pluspunten als je hiervoor kiest? Ten eerste beschik je, door gebruik te maken van dit platform, over je eigen vastgoedcoach. De eerste stappen op dit vlak zijn spannend. Je kunt hierbij wel wat hulp gebruiken. Je coach helpt je bij elke stap en staat je altijd met raad en daad bij. Hierbij wordt gekozen voor een coach die aansluiten op jouw behoeften en wensen. Zo weet je zeker dat je op één lijn zit en dat je een portefeuille ontwikkelt die bij je past.

Door lid te worden van dit online platform krijg je ook toegang tot de community van Actief. Deze community is gevuld met zowel beginnende vastgoedbeleggers als beleggers die inmiddels al wat meer ervaring hebben op dit gebied. Zo kun je in contact komen met gelijkgestemden. Eén passie delen jullie al in ieder geval. Hier word je ook op de hoogte gehouden van het laatste vastgoed nieuws en nog veel meer. Het mooie aan Actief is daarnaast dat er continu trainingen en masterclasses hierop verschijnen. Op het gebied van beleggen ben je niet snel uitgeleerd. De basics heb je zo onder de knie, maar er is zoveel mogelijk op dit vlak. Deze trainingen verdiepen je kennis en tonen je inzichten waar je zelf niet op was gekomen. De masterclasses worden bovendien gegeven door bekende namen en ervaren vastgoedbeleggers uit deze branche.

Als beginnende vastgoedbelegger zul je niet meteen weten hoe je alles aan moet pakken. Zo ook als het gaat om het opstellen van documenten. Daarom is het handig dat er vele voorbeelddocumenten bij dit online platform aanwezig zijn. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een huurcontract. Ook gezelligheid heeft zijn plek bij Actief. Zo worden er geregeld borrels georganiseerd en daarnaast zijn ook de events van dit platform de moeite waard. Bovendien is het leuk om in contact te komen met mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Dat maakt dit platform extra leuk. Tot slot kun je gebruik maken van de dienstverlening van Actief. Heb je bijvoorbeeld weinig tijd voor het opstellen van papierwerk? Dan laat je dit gewoon over aan hen. Dit is één van de vele redenen waarom wij zo positief zijn over Actief. Wij denken ook dat jij je hier thuis zult voelen.