De kortingscode: CASHCOW200 geeft €200,00 korting

Als je bij het afrekenen de code CASHCOW200 toepast, krijg je €200,00 extra korting op de hele cursus.

Alles over de CashCowAcademy van Jelline Brands: een kritische review

De Cash Cow Academy: heb jij daar al eens van gehoord? De kans is groot dat je er weleens van gehoord hebt, maar niet precies weet waar het voor staat. In feite biedt de Cash Cow Academy de enige, meest complete online cursus om via YouTube Cash Cow Kanalen geld binnen te halen. Met andere woorden: je leert hoe je met een eigen YouTube kanaal geld binnen kunt halen. Ontzettend veelbelovend. In dit review beoordelen we de Academy uitgebreid.

CashCowAcademy en onze zoektocht naar YouTube Cash Cow Channel cursussen

Geld verdienen met YouTube: dat willen we natuurlijk allemaal. Je verdient lekker vanuit huis en vergroot je naamsbekendheid. We hebben allemaal wel een YouTuber naar wiens content we regelmatig terugkeren. Toch hoor je succesvolle YouTubers vaak zeggen dat het een moeilijk bestaan is. Het kan makkelijker. Precies daar komt Cash Cow Academy om de hoek kijken.

Wat maakt ons geschikte YouTube Cash Cow reviewers?

Cash Cow Academy is een relatief nieuw fenomeen, maar wij waren er als de kippen bij toen we er voor het eerst van hoorden en zijn ons er in gaan verdiepen. Het principe van YouTube Cash Cow kenden we al wel, maar de details ontgingen ons een beetje. Inmiddels weten we meer. Wat we altijd doen voor we een review schrijven: uitgebreid en verdiepend onderzoek doen.

Blijf kritisch op het Cash Cow cursus aanbod

Zou het echt zo makkelijk zijn om via YouTube geld te verdienen? Waarom doet dan niet iedereen het? Hebben mensen zich gewoon nog niet goed ingelezen? Het leek ons in eerste instantie sterk dat je inderdaad zoveel maandelijks inkomen kunt binnenslepen als de Cash Cow Academy ons beloofde. Wij wilden eerst zien, dan geloven. Dus hebben we het traject gevolgd.

CashCowAcademy: een eerste sceptische indruk van de cursus

Scepsis is logisch. Kritisch moet je altijd zijn. Je lukraak bij een platform inschrijven dat jou financiële inkomsten belooft, leidt dikwijls tot tranen. Koop nooit iets zonder dat je je eerst verdiept.

Wat beloven dergelijke Cash Cow cursussen? Hoe moet je die beloften interpreteren?

De Cash Cow Academy is voorlopig de eerste en enige in zijn soort, in ieder geval in België en Nederland. Het principe YouTube Cash Cow bestaat al langer. Je wordt beloofd dat het heel makkelijk is een passief inkomen op te bouwen, maar daar zijn we het niet helemaal mee eens. Je moet je YouTube kanaal namelijk actief onderhouden en daar gaat flink wat tijd in zitten.

Op deze criteria beoordelen wij deze Cash Cow YouTube cursus

De Cas Cow Academy moet wat ons betreft aan de volgende eigenschappen voldoen:

 • De cursus moet zijn geld waard zijn – de investering moet terug te verdienen zijn

 • De cursus moet een duidelijke opbouw hebben

 • De cursus moet de beginnende en ervaren YouTuber iets kunnen bieden

 • Hij moet praktische tips bieden waar je meteen mee aan de slag kunt

 • Aan de hand van de inzichten moet je een realistische lange termijn inschatting kunnen maken en hier met een planning op inspelen

 • De Cash Cow Academy mag geen verborgen kosten hebben

 • De Algemene Voorwaarden moeten deugen

 • Als er risico’s verbonden zijn aan Cash Cow, dan moeten die uitgebreid worden uitgelicht.

CashCowAcademy in de praktijk getest: deze onderzoeksdata zijn doorslaggevend

Wij vinden het onredelijk een review over Cash Cow Academy te schrijven zonder de cursus en het platform in de praktijk uit te testen. Vandaar dat één van de redactieleden zich heeft ingeschreven met een gezamenlijke inleg en namens ons allemaal met de modules aan de slag is gegaan. Uiteraard hebben we allemaal kunnen meekijken, discussiëren en reflecteren.

In het kort: wat is CashCowAcademy nu precies?

Cash Cow Academy beweert een uniek verdienmodel te hebben voor YouTube waar geen ervaring of technische vaardigheid voor nodig is. Het programma werkt je in verschillende stappen naar een succesvol eigen Cash Cow kanaal toe. De cursus bestaat voornamelijk uit video’s. Plus je krijgt toegang tot de YouTube Premium Community en exclusieve bonussen. Vooralsnog is het verdienmodel, waar startkapitaal niet nodig is, het enige in Nederland en België.

Wie is Jelline Brands?

Jelline Brands is piepjong: begin 20. In 2020 begon zij met Cash Cow Channels. In korte tijd heeft zij zoveel successen geboekt, dat ze met haar studie gestopt is en zich nu volledig op haar YouTube kanalen focust. Alle kennis en inzichten die zij ontdekt heeft om een YouTube kanaal in no-time winstgevend te maken, zijn gebundeld in de toegankelijke Cash Cow Academy.

Aanbod van Cash Cow producten

De Cash Cow Academy is een platform waar je je voor inschrijft. Als je de cursus inschrijft, krijg je ook direct toegang tot het platform, waarbinnen de Community de centrale spil is. De online cursus bestaat uit ruim 100 leerzame video’s en is voor 1.197 euro beschikbaar (let op: exclusief btw). De cursus is nu afgeprijsd van 1.500 euro. Ook krijg je tal van nuttige bonussen:

 • Je krijgt toegang tot wekelijkse groep coaching sessies

 • Ook krijg je toegang tot de Cash Cow Community – waar je andere cursisten en gelijkgestemden tegenkomt

 • Je krijgt toegang tot de Casestudie “Van 0 euro naar 150.000 dollar:

 • Toegang tot de Modules “Financiën” en “Content maken voor gevorderden”

 • Voor je aan de cursus kunt beginnen, heb je eerst een toelatingsgesprek.

Onze testdata: ervaringen en bijkomstige resultaten

Onze ervaringen met Cash Cow Academy zijn positief te noemen. De cursus deelt inzichten waarvan we niet eens wisten dat ze bestonden. Met andere woorden: we zijn met manieren om geld te verdienen in contact gekomen waarvan we nog nooit hadden gehoord. Een heel goed teken. Mocht je actief aan de slag gaan met een Cash Cow kanaal, dan is er zeker veel mogelijk.

Welke kosten ben je bij CashCowAcademy kwijt?

Zoals gezegd, is de cursus tijdelijk afgeprijsd van 1.500 naar 1.197 euro. Dit is best een flink bedrag, maar je krijgt er dan ook een hoop voor terug. Je moet Cash Cow Academy niet zien als een leuke hobby of interesse, maar echt als investering om een primair of secundair inkomen mee op te bouwen. Het is een investering waar je ook best even voor zult moeten sparen.

Is CashCowAcademy het geld waard?

Ja, wij vinden dat dit absoluut het geval is. Let op: mits je natuurlijk actief met een Cash Cow kanaal aan de slag gaat. De Academy geeft je alle inzichten, tips en tricks om succesvol een eigen Cash Cow kanaal te beginnen. Plus je krijgt toegang tot waardevolle bonussen en een Community.

Ons oordeel over de verschillende bonussen

Kijk bijvoorbeeld eens naar Cash Cow Chanels. Dit netwerk biedt je toegang tot ruim 850 serieuze online ondernemers die met hetzelfde verdienmodel aan de slag zijn. Je komt hier starters tegen, maar ook gevorderden, die per maand tot wel 50.000 dollar weten binnen te harken met hun YouTube-kanalen. Deze experts kunnen jou van talloze nuttige tips voorzien.

Bonus 2: Jaarlijkse groep coachings

Of liever gezegd: wekelijkse groep coaching, want ze vinden 52 keer per jaar plaats. De groep coaching sessies zijn bedoeld voor het stellen van vragen en het delen van inzichten. Aanwezigheid is niet verplicht, maar je kunt er natuurlijk wel je voordeel mee doen.

Bonus 3: Module Content Maken voor Gevorderden

Deze module wordt aangeboden door Noah Morris. Hij laat je stap voor zien hoe je zelf de mooiste – en meest succesvolle thumbnails en video’s kunt maken zonder enige ervaring.

Bonus 4: Module Financiën

Deze module leert je hoe je je boekhouding, belasting en administratie moet doen als je je eigen Cash Cow Kanaal hebt. De module wordt gegeven door financieel expert Raymond Geleijnse.

Bonus 5: Auteursrechtschendingen en strikes

In deze module ontdek je hoe je aan het juiste materiaal komt en leer je waar je op moet letten om auteursrechtelijk beschermd te gebruiken en/of te vermijden. Een oplossing op maat.

Onze score per Cash Cow criterium

Dit heeft Cash Cow Academy te bieden:

 • Kwaliteit: 8. De informatie is volledig en overzichtelijk

 • Prijs: 8. Goede prijs, al is het natuurlijk niet makkelijk te vergelijken met de concurrent. Prima prijs-kwaliteitverhouding

 • Updates: 9. In de Community kom je telkens weer nieuwe dingen te weten

 • Support: 8.5. Vragen aan het Cash Cow team worden op tijd en goed beantwoord
   
 • Eenvoud: 9. De modules zijn zelfs voor echte leken te begrijpen

 • Functionaliteiten: 8. De Community zit prima in elkaar en de korte instructievideo’s zijn heel handig

 • Bonussen: 8. Verschillende bonussen als onderdeel van het vaste pakket.

Wat maakt CashCowAcademy uniek ten opzichte van de concurrent?

Cash Cow Academy is opgericht door een enthousiaste jongedame die uit ervaring spreekt in haar video instructies. Ze deelt niets waarvan ze niet weet dat het is. Wat ze benoemt, werkt ook echt. Bovendien is Cash Cow er op gericht jouw kanaal in een mum van tijd winstgevend te krijgen.

Een expert licht CashCowAcademy toe

Ook de expert die wij benaderden was prima te spreken over wat Cash Cow te bieden heeft. Zoals gezegd, is de cursus de enige in zijn soort. Wellicht zal niet iedereen even succesvol worden met een Cash Cow kanaal, maar op mensen met ambitie en talent ligt er wellicht een goudmijntje te wachten.

Waarom kiezen voor CashCowAcademy en niet een gratis alternatief?

Cash Cow Academy bied je álle informatie die je nodig hebt. Deze ervaringen komen uit eigen hand en zijn ontstaan door een proces van trial-and-error. Daarnaast kan de Academy je in contact brengen met een netwerk van experts en gelijkgestemden. Een gratis alternatief zal je dit niet bieden. Ook heb je met een gratis cursus geen aanspreekpunt voor vragen.

De klantafdeling van CashCowAcademy

Contact opnemen met dit in Urk gevestigde bedrijf is relatief eenvoudig. Je stuurt een mail naar infoa@cashcowacademy.nl of belt naar +31 6 42840891. Over het algemeen word je prima geholpen. Het KvK nummer van de onderneming is 84983833. Cash Cow Academy is gevestigd aan Zinkstuk 29, 8322 BC.

Voor wie is CashCowAcademy geschikt?

De Academy is voor mensen die met YouTube een passief inkomen willen verdienen naast werk of studie. Als je ambitie hebt, is opschalen eenvoudig mogelijk. Ook kun je een hoop uitbesteden. Je werkt waar en wanneer je maar wilt, zonder zelf video’s te maken of je gezicht te laten zien. O ja, ook belangrijk: om te beginnen heb je geen groot kapitaal nodig.

Welke investering is nodig om te beginnen?

Zoals hierboven al blijkt, heb je geen groot kapitaal nodig om te beginnen met CashCow. Alleen ambitie. De enige investering die je maakt is de 1.197 euro voor het volgen van de cursus.

De evolutie van YouTube

YouTube was in eerste instantie ‘gewoon’ een platform voor het delen van leuke video’s en muziek. De populariteit van het platform nam in enkele jaren explosief toe. Tegenwoordig is YouTube met afstand hét grootste videoplatform ter wereld en de tweede grootste zoekmachine van het internet. Door al die gebruikers en kijkers is er voor adverteerders veel mogelijk.

Updates van CashCowAcademy

De belangrijkste updates vind je in de Community, waar genoeg te beleven is. Daarnaast plaatst Jelline Brands zo nu en dan blogs op het platform. De laatste was op 9 juli 2021 en genaamd “8 redenen om nú met een YouTube Cash Cow Channel te starten”. Boordevol inspiratie.

Reviews van anderen: CashCowAcademy nogmaals belicht

Trustpilot.comDe Cash Cow Academy van Jelline Brands heeft 110 reviews op Trustpilot.com. Dut leidt tot een gemiddelde score van liefst 4.8 uit 5. Maar liefst 94% geeft de cursus en het platform een 5 uit 5 sterren. Wat opvalt is dat minder dan 1% een onvoldoende geeft.
Internetsuccesgids.nlCash Cow Academy wordt gezien als veelbelovend, leuk en verfrissend. Veel cursisten hebben al prachtige resultaten behaald. Om die reden is je aanmelden voor de cursus een grote aanrader. Je zult de investering waarschijnlijk snel terugverdienen.
Moneyinstyle.nlJelline is een erg enthousiaste spreken wat zorgt voor veel motivatie. Ze weet goed uit te leggen en legt ook uit waarom ze bepaalde keuzes maakt. Een groot voordeel is dat je veel leert over het uitbesteden van video’s. Een klein minpuntje is dat de cursus geen gratis e-boek, webinar of training aanbiedt.
Succesvoorhetoprapen.nlDe cursus is duidelijk en zit goed in elkaar. De video’s zijn van hoge kwaliteit en makkelijk te volgen. De begeleiding is deskundig. Je hebt een hecht groepsgevoel in de Community (gezellig én professioneel). Een nadeel is wel dat Jelline het hier en daar wat makkelijker laat lijken dat het eigenlijk is.
Thereviewstar.comJelline Brands heeft uitgebreide kennis en ervaring. Ze heeft een prettige persoonlijke aanpak, waardoor Cash Cow Academy een tevreden gevoel bij de cursus zullen hebben. Bovendien is de prijs van de cursus erg toegankelijk.

Alternatieven voor gebruik CashCowAcademy

Beste algemene keuzeLinkPizza – aan de slag op sociale media en hier passief inkomen mee verdienen, leer je bij LinkPizza.
Onze persoonlijke favorietDropship Academy – ontdek hoe je met dropshipping een stabiel passief inkomen kunt opbouwen.
Beste budgetoptieAmazon Next Level Cursus – leer succesvol handelen op Amazon en dat tegen een scherpe prijs.

Conclusie: is CashCowAcademy jouw tijd waard?

ReviewCashCowAcademy
SamenvattingCash Cow Academy is uniek in zijn soort en voor iedere liefhebber van YouTube en passief inkomen een grote aanrader. Je zult met de praktische cursus zeker uit de voeten kunnen. De Community is fijn en de prijs is eerlijk.
Review doorDe eigen redactie
BeoordelingOns cijfer: 9.0 uit 10.

Jouw volgende stap in de ontwikkeling van je YouTube account

Wie een succesvol en winstgevend YouTube account (of zelfs meerderen) wil beheren, moet bij Jelline Brands zijn, want zij laat zien hoe het moet. Als hier je passie ligt, aarzel dan vooral niet.

Veel gestelde vragen over CashCowAcademy

 • Welk bedrag is nodig om met Cash Cow te beginnen?

Je betaalt 1.197 euro voor de gehele cursus en academy. Verder heb je geen groot startkapitaal nodig om een Cash Cow kanaal te beginnen, te onderhouden of op te schalen. Dat is het grote voordeel ervan.

 • Vanaf wanneer verdien je geld met YouTube?

Om geld te verdienen met YouTube moet je tot het YouTube Partnerprogramma worden toegelaten. Hiervoor heb je minstens 4000 uur kijktijd en 1000 abonnees nodig. Als je deze vereisten hebt behaald, kun je direct geld gaan verdienen. Je verdient geld aan advertenties bij je video’s. Je kunt ongeveer als richtlijnen nemen dat je per 1000 views 2-10 euro verdient.

 • Klopt het dat je je gezicht niet hoeft te laten zien?

Dat klopt. Je identiteit onthullen is helemaal niet nodig. Je kunt bijvoorbeeld bestaande content hergebruiken.

 • In welke taal maak je de video’s?

Je kunt video’s in het Nederlands maken, maar Engels is eigenlijk nog een beter optie. Veel meer mensen spreken Engels dan Nederlands, dus je bereikt een veel groter publiek. YouTube zelf is natuurlijk van oorsprong ook een Engelstalig platform.

 • Is succes een garantie?

Succes is nooit gegarandeerd. Om succesvol te worden, zul je je moeten inspannen en ambitie moeten tonen.

De kortingscode: CASHCOW200 geeft €200,00 korting

Als je bij het afrekenen de code CASHCOW200 toepast, krijg je €200,00 extra korting op de hele cursus.

Gratis media over/van CashCowAcademy: kom nog meer te weten

Op jouw succes!