De korting op Money Mastery is beschikbaar na de gratis training

Voor de Crypto Masterclass is een scherpe korting beschikbaar. Deze korting wordt alleen gegeven aan het einde van een gratis te volgen webinar. Kijk via de button hieronder of het webinar binnenkort gegeven wordt:

Handelen in bitcoin of crypto currencies; iets voor jou?

Het lijkt wel alsof er een hele nieuwe wereld ontstaan is met de mogelijkheid om via ontastbaar geld te betalen. In eerste instantie denk je nog dat deze hype wel overwaait. Hoe kan iets dat niet in het normale monetaire verkeer als geldig betaalmiddel gezien wordt, overleven op de langere termijn? Maar toch blijkt er behoefte te zijn aan het soort waarden als bitcoins en andere crypto munten. Ben jij er al in thuis? Snap je de basis van een dergelijk betaalmiddel? Zo ja, dan zie je voor jezelf wellicht ook wel een toekomst in het handelen in dit soort valuta. Je hoeft overigens nog geen expert op dit vlak te zijn om er van mee te willen profiteren. Met een beetje gezond verstand en enthousiasme voor nieuwe technologieën kom je vandaag de dag al een heel eind. Maar je moet wel ergens beginnen met het opbouwen van je kennis omtrent crypto currencies. Hoe begin jij?

De basis van marktwerking

Het begint natuurlijk altijd met vraag en aanbod. Als er geen vraag is naar digitaal of virtueel geld, wordt het ook niet bedacht door iemand. Deze nieuwe geldvorm kun je echter niet altijd letterlijk als geld zien. Belastingtechnisch bijvoorbeeld wordt het in veel landen net als vastgoedeigendom gezien. Maar er zijn ook landen met banken die bitcoins als geldige monetaire eenheid verboden hebben en daarmee dus ook de handel erin. Je loopt ook niet makkelijk een normale winkel in met je virtuele geld om boodschappen te doen. De partij waar jij je digitale munten wilt besteden moet dit uiteindelijk ook accepteren als betaalmiddel. Daar gaat het op dit moment nog wel eens mis. Maar dat betekent niet dat digitaal geld niet de toekomst is.

Een andere vorm van beleggen

Het grote nadeel dat je op dit moment nog ervaart bij crypto munten, is het feit dat de koers nogal schommelt. Het kan een hele periode goed gaan en de waarde kan blijven stijgen en ineens is het gedaan met de positieve trend en slaat de sfeer helemaal om. Dit lees je ook regelmatig in het nieuws met berichten als “Hoogste koers ooit voor bitcoin” of “Sterkste daling sinds 2 jaar tijd”. Wie voor het investeren in crypto valuta kiest, moet zich van te voren dan ook goed realiseren welke risico’s ermee gepaard gaan. Het is nog net niet als in het casino gokken op rood of zwart, of even of oneven, maar je kansen op financiële zekerheid zijn niet zo tredvast als bij andere soorten investeringen. Een goede richtlijn voor het overwegen van deze vorm van investeren is dan ook om je eigen karakter eens nader onder de loep te nemen. Wanneer je iemand bent die normaal snel vanuit emotie reageert, brengt deze trein je misschien niet naar het juiste station.

Toch beginnen met crypto valuta

Heb jij de basiscapaciteiten om logisch en verstandig na te denken en zonder emotie te handelen? Denk dan eens na over een manier om je kansen te vergroten. Dit kan bijvoorbeeld door een gerichte training in de crypto materie te volgen. Je zult iets van een strategie moeten bedenken om op een slimme manier in bitcoins of andere digitale valuta te handelen. Geen enkele vorm van investeren doe je met een blinddoek om, anders kun je net zo goed Russische roulette spelen. Het gaat je om de winst of de adrenaline kick die je krijgt van winnen. Goedkoop instappen en na verloop van tijd duur verkopen is waar het je dan om gaat. Maar hoe begin je ermee? Waar kun je trends ontdekken en je vaardigheden als crypto handelaar starten of verder uitbreiden? Een crypto masterclass kan precies zijn wat jij nodig hebt. Ga maar eens na wat je wel al weet en wat een training inhoudelijk voor je kan doen.

Crypto kennis van de beginner op niveau krijgen

De crypto masterclass gaat je met duidelijke instructievideo’s op de hoogte brengen van alle theorie omtrent digitale valuta. Stap voor stap leer je de basis en wordt deze kennis daarna verder uitgebouwd. Het mooie is dat je leert van professionals die zelf enthousiast en bekwaam zijn. De ervaring van de cursusleiders werkt aanstekelijk en je leert ook kritische vragen stellen over mogelijke situaties die zich voor kunnen doen. Een aantal extra’s kun je ook waarderen, zoals bijvoorbeeld de tips die met je gedeeld worden over beginnersfouten. Van alle fouten die anderen al hebben gemaakt, kun jij vanaf dag 1 dat je met de training start leren. Dit geeft je (nog) meer vertrouwen in je eigen competenties. En waar de coaching van de cursusleiding stopt, is er nog altijd het netwerk aan medecursisten die in dezelfde beginnerschoenen staan. Bij vragen of twijfels, maar zeker ook bij tips voor de nieuwste trends, staat het netwerk voor je klaar.

Belangrijk voordeel van de masterclass

Je leest en hoort overal over fraude met WhatsApp, phishing via e-mail en andere scams. Aangezien het om veel geld kan gaan, wil je van de experts vernemen waar je echt voor uit moet kijken. Hoe signaleer je duistere zaakjes? Kun je ze altijd vermijden? Of moet je dit risico gewoon altijd incalculeren? Naast het vermijden van negatieve momenten, gaat het ook om positieve impulsen, zoals de crypto parels die alleen aan de deelnemers van de masterclass verteld worden. Deze parels hebben meer potentieel dan de meest populaire of andere crypto currencies. Je kunt hiermee grote financiële voordelen behalen. En dit brengt je bij het ultieme doel: financiële bewegingsvrijheid voor jezelf of je naaste omgeving creëren. Waar je ouders of grootouders hun hele leven erover gedaan hebben om hun hypotheek netjes af te betalen en trouw hun pensioen op te bouwen, kun jij je slag eerder slaan door slim te investeren en handelen in crypto valuta.

Basisvaardigheden in elke branche

Je wordt uiteindelijk ondernemer, of je nu handelt in groente en fruit op de markt bij jou in het dorp, of handelt in virtueel geld in de digitale wereld. Ook voor de belastingen telt dit mee en de cursus besteedt er dan ook voldoende aandacht aan, zodat je niet de mist in kunt gaan. Andere vaardigheden hebben te maken met je gevoel voor momentum en kansen zien of najagen. Je hoort bij elke vorm van investeren te weten wat je risico’s zijn en wanneer je in- of uit moet stappen. En natuurlijk moet digitaal ondernemen je niet vreemd zijn, al kun je deze kennis wel gaandeweg ontwikkelen als je drive en leergierigheid hoog genoeg is. Misschien ga jij dan in een iets lager tempo door de masterclass heen, maar dat bepaal je sowieso altijd zelf. Misschien lees je eerst wat meer, voordat je alle begrippen een plek kunt geven en genoeg vertrouwen voelt om je eerste echte stappen in de crypto branche te zetten.

Inhoud van de Crypto Masterclass

Over het netwerk waar je als cursist gebruik van kunt maken en de online video’s met uitleg en instructies weet je inmiddels genoeg, maar er is meer. Je krijgt diverse E-books, zoals een investeringshandboek en een bitcoinbijbel. Alle facetten van de training zijn erop gericht om jou vaardig genoeg te krijgen om succesvol crypto handelaar te worden. Houd er rekening mee dat je voor je inspanning beloond wordt. Dus heb je minder tijd of even een studiedip? Dan kan het wat langer duren voordat je door de masterclass heen bent. Wie gemotiveerd raakt door de theorie en niet kan wachten met de crypto exchange na de verhalen van anderen gehoord te hebben, kan juist weer sneller de training afronden. Aan het eind van de cursus draai jij je hand in ieder geval niet meer om voor termen als crypto wallet, blockchain en candlesticks, of wat het nut van een exchange authenticator is. Je voelt je als een vis in het water en kunt met een gerust hart handelen.

Te weinig kennis om te bepalen of de masterclass iets voor jou is?

Er is een online bitcoin training die je gratis kunt volgen. Deze training vraagt maar anderhalf uur van je kostbare tijd en hiermee zet je je eerste voorzichtige stappen in de crypto industrie. De snelcursus kan je voldoende voeding geven om honger naar meer te krijgen en dan is je aanmelding voor de masterclass alsnog snel geregeld. Ook krijg je bij de sneltraining een aantal E-books gratis. Hiermee kun je je al in de theorie verdiepen en misschien al wat vragen voor jezelf opstellen die je door middel van een vervolgcursus beantwoord wilt krijgen.

Welke investering vraagt de crypto masterclass van je?

De gratis training kost je dus niks. De masterclass is nu afgeprijsd van €2000,- voor €967,-. Veel belangrijker dan de investering in geld is ook je investering in tijd en energie. Een cursus doorlopen vraagt om een heldere planning, zodat je ook je voortgang kunt volgen. En zo kan het bijvoorbeeld niet slim zijn om een groot deel van de cursus rond de drukke Kerstdagen in te plannen. Dan heb je andere zaken in je hoofd en kom je niet zo snel door de training heen als je zou willen. In het najaar word je ook sneller ziek en dan heb je helemaal geen energie om een nieuwe cursus te doen. Met weinig familie of zeeën van tijd kan het juist wel weer gunstig zijn om deze periode te kiezen voor het volgen van de masterclass. In de basis komt het er dus op neer dat je je eigen situatie goed bekijkt voordat je te hard van stapel loopt. Je wilt je kansen in de crypto wereld graag optimaliseren door een zo goed mogelijk resultaat met de cursus te behalen.

Crypto Masterclass van Allesovercrypto: een volledige review

Ben jij geïnteresseerd in crypto? Handel je al in crypto of vind je het hoog tijd je hierin te verdiepen? Crypto is een lastige markt. Als je er alles over te weten wilt komen, kun je eens overwegen de Crypto Masterclass te volgen. Deze Masterclass belooft je de benodigde kennis om succesvol te kunnen worden met crypto. Precies weten wat deze Masterclass is en wat de meerwaarde is voor een beginnend belegger? Ontdek het in ons review.

Allesovercrypto en onze zoektocht naar de beste cryptocursus

Omdat crypto zo populair zijn, is het niet meer dan logisch dat er steeds meer aanbieders op de markt komen die hier een cursus of masterclass in aanbieden. Dat geldt dus ook voor Allesovercrypto. Crypto is steeds populairder bij de belegger, maar niet iedere belegger lijkt precies te weten wat crypto nu is en wat je ermee kunt. Toch beloven de rendementen zeer lucratief te zijn. Niet meer dan logisch dus dat we ons er uitgebreid in zijn gaan verdiepen. 

Waarom wij geschikte cryptocursus reviewers zijn

Zoals gezegd, wij hebben ons in de cryptowereld verdiept. Niet alleen hebben we ons goed ingelezen over wat crypto precies is en wat je ermee kunt, we volgen de ontwikkelingen van crypto en andere opkomende cryptomunten al jaren op de voet. Bovendien hebben we al verschillende beleggerscursussen gereviewd. We wagen ons nu ook aan de cryptocursussen.

Blijf kritisch op het cryptocursus aanbod

Crypto’s zijn een enorme hype. Ze bestaan nog niet zo lang en de koersen van crypto’s zijn hoogst onvoorspelbaar. Dat draagt er allemaal aan bij dat investeren in cryptovaluta vrij risicovol is te nemen. Des te meer reden om kritisch te zijn op wat cryptocursussen precies aanbieden.

Onze eerste sceptische indruk van Allesovercrypto overwonnen

Allesovercrypto en de bijbehorende Crypto Masterclass zeiden ons in eerste instantie niet zoveel. Was het niet gewoon het volgende platform dat probeerde een slaatje te zijn uit de huidige cryptorage? Bij nader onderzoek bleek dat gelukkig allemaal wel mee te vallen. Het platform biedt met zijn Masterclass namelijk een beleggingsstrategie voor op de langere termijn.

Wat beloven de cryptocursussen zoal? Hoe realistisch zijn die beloften nu echt?

Als een cryptocursus je snelle en structurele winst belooft, dan moet je dit per definitie met een korreltje zout nemen. De cryptokoersen zijn moeilijk te voorspellen. Een stuk moeilijker dan die van Forex-koppels of aandelen. Het is zeker mogelijk winst te behalen, maar dan moet je wel je investeringen heel goed spreiden. Plus je moet rekenen op winst op langere termijn.

Op deze criteria beoordelen wij crypto masterclasses

Een goede crypto masterclass voldoet in ieder geval aan het volgende:

 • De prijs mag niet te hoog zijn, niet voor wat je ervoor terug krijgt (prijs-kwaliteit)

 • De cursus moet uitgebreid uitleg geven over de verschillende crypto’s – in ieder geval de belangrijkste

 • De cursus moet uitleggen hoe het principe van crypto en investeren in crypto werkt

 • Ook moet de cursus laten zien hoe je een “rotte” crypto (van lage kwaliteit) kunt herkennen ten opzichte van een crypto die een potentieel goudmijntje is – krijg je cryptotips?

 • Krijg je instructievideo’s en andere goed bekijkbare content die je op een later tijdstip terug kunt krijgen?

 • Als je vragen hebt over crypto of de cursus moet je hiermee terecht kunnen

 • Een bonus zou zijn als je toegang krijgt tot live trading sessies, vraag- en antwoord sessies en een online, besloten community

 • Ook voordelig is als betalend cursusdeelnemer levenslang toegang krijgen, ook tot de updates die later worden toegevoegd.

Allesovercrypto in de praktijk getest: dit kunnen we erover zeggen

We hebben lootjes getrokken en uiteindelijk heeft één van ons namens de redactie de Crypto Masterclass afgelegd. Zij deelde alle video’s, content, lessen met ons. Samen hebben de kennis tot ons genomen en zijn we uiteindelijk met de nieuwe inzichten aan de slag gegaan. We moeten zeggen dat ons zelfvertrouwen in crypto beleggen flink is gegroeid.

In het kort: wat is de Crypto masterclass precies?

Crypto Masterclass is een cursus die alle onderwerpen op het gebied van crypto en blockchain aan bod brengt. De Masterclass belooft voortdurend updates door te voeren om op de snel veranderende cryptomarkt in te spelen. De cursus bestaat in totaal uit vier typen content:

 • De online cursus zelf, inclusief cheatsheets

 • Verschillende e-boeken

 • Een crypto portfolio

 • The Zone – dit is de speciale community waar je alleen toegang toe krijgt als je betalend lid bent.

De bedenkers van Allesovercrypto

Allesovercrypto is het initiatief van cryptodeskundigen Derek en Patrick. Elk van hen heeft inmiddels ruim acht jaar ervaring in een markt die nog niet zo heel lang bestaat. Om te zeggen dat ze alleen maar successen hebben meegemaakt, is een leugen. Het is vallen en opstaan dat hen heeft gestimuleerd sterker te worden en in zichzelf te investeren. Met de Crypto Masterclass hebben ze zich opgeworpen hun kennis van crypto met anderen te delen.

Overig aanbod van cryptocursus producten

De Crypto Masterclass is bedoeld voor mensen die willen beginnen met beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je kunt ook “zonder kennis, ervaring of kapitaal” beginnen. De cursus heeft onder meer als voordeel dat “sleeping giants” gedeeld worden: dit zijn nieuwe cryptomunten die aan een uitvoerige inspectie zijn onderwerpen en veel potentie blijken te bezitten.

De Allesovercrypto Gratis online Bitcoin Training

Deze training…

 • Duurt in totaal anderhalf euro
 • Laat zien hoe jij je eerste crypto kunt kopen voor 1 euro
 • Brengt in beeld welke strategie geld in het laatje brengt
 • Deelt de basis over Bitcoin en crypto
 • Deelt één Sleeping Giant
 • Laat zien hoe je cryptomunten van kwaliteit kunt ontdekken.

Allesovercrypto Crypto Masterclass

De Masterclass…

 • Brengt uitgebreid in beeld hoe geld verdienen met Bitcoin en andere crypto mogelijk is
 • Hoe je winstgevend op de “cryptocyclus” in kunt spelen
 • Laat zien welke crypto’s de snelste stijgers zijn
 • Wil je een levensstijl “vol vrijheid” laten zien
 • Geeft je toegang tot een besloten crypto community waar leden met elkaar in contact komen.

Onze testdata en ervaringen: welke resultaten zijn bereikt?

Zowel de gratis cursus als de Crypto Masterclass zijn extreem nuttig als je je basiskennis over crypto wilt vergroten. Zeker als die kennis vooraf nog 0.0 was. Je leert alle basisbegrippen, de methode om in crypto te beleggen, plus je leert valkuilen van crypto investeren op tijd herkennen. Al met al kunnen we zeggen dat dit ons behoed heeft voor meerdere fouten.

Welke kosten ben je bij Allesovercrypto kwijt?

De gratis cursus is, uiteraard, gratis. Hou er rekening mee dat dit niet meer dan een introductie is. Wil je het totaalplaatje om met zelfvertrouwen in crypto te investeren? Dan schaf je de Crypto Masterclass aan. In totaal ben je 1.997 euro voor de gehele cursus kwijt. Tenminste, na het gratis webinar volgt een speciale aanbieding.

Is de Crypto Masterclass van Allesovercrypto zijn geld waard?

De cursus is een flinke investering en daarmee vooral geschikt voor mensen die actief in crypto willen beleggen. Ook is de cursus vooral geschikt voor mensen die beleggen met grotere bedragen. Je krijgt er verschillend bonussen bij, zoals het e-book de Bitcoinbijbel en Het Crypto Portfolio, dat de allerbeste nieuwe crypto’s in beeld brengt om in te investeren. Verder krijg je:

 • Een compleet e-boek pakket (inclusief begrippenlijst met 101 begrippen uit de cryptowereld
 • Toegang tot het Altcoin Magazine
 • Toegang tot VIP Community The Zone
 • Het Million Dollar Template – een logboek met trades waarin je je risico’s bepaalt en spreidt
 • De Crypto Belastinggids
 • Voortdurende updates van e-boeken en lessen.

Ons oordeel over de crypto modules

De Crypto Masterclass bestaat uit verschillende modules. Elk van deze modules benoemen we in het kort.

Module 1: de basis

Deze module laat zien…

 • Waar crypto (de Bitcoin) vandaan is gekomen en hoe deze werkt
 • Wat de potentie van blockchain is
 • Wat Smart Contracts zijn en of je hier iets aan hebt.

Module 2: geld verdienen met cryptogeld

De tweede module brengt in beeld…

 • Welke rol crypto en Blockchain in ons leven gaan spelen
 • Hoe je een goede cryptomunt herkent
 • Hoe je in zo’n munt investeert
 • Hoe je passief inkomen kan verdienen aan crypto
 • Hoe je kunt laten uitbetalen
 • Wat Initial Coin Offering/Initial DEX Offering is
 • Hoe je van DeFi-applicaties gebruik maakt.

Module 3: handelen in cryptomunten

De derde module brengt in beeld…

 • Hoe de crypto exchange werkt
 • Hoe je profiteert van veranderingen in de markt
 • Wat “Leverage trading” inhoudt
 • Hoe je fouten kunt voorkomen
 • Hoe je een eigen succesvolle strategie ontwikkeld en risico’s spreidt.

Module 4: cryptomunten veilig opslaan

De vierde module richt zich in zijn geheel op…

 • Hoe je crypto’s in een wallet opslaat
 • Welke type wallets er zijn
 • Hoe je oplichters herkent.

Wat maakt Allesovercrypto uniek ten opzichte van de concurrent?

Bij de Crypto Masterclass krijg je oprichters Derek en Patrick er als persoonlijke mentor bij. Je kunt vragen stellen en je beroepen op hun expertise. De masterclass wordt alleen aan mensen die al de nodige basiskennis hebben gegeven. Je moet eerst de gratis training hebben doorlopen. Op die manier maak je optimaal gebruik van de inzichten in de Crypto Masterclass.

Een expert aan het woord over Allesovercrypto

Natuurlijk hebben we weer een expert geraadpleegd voor we bij Allesovercrypto zijn gaan schrijven. Deze kon ons vertellen dat de Masterclass weliswaar prijzig was, maar wel alle kernprincipes en haken en ogen van cryptohandel deelt. De “sleeping giants” zijn waardevol als toevoeging.

Waarom kiezen voor Allesovercrypto Crypto Masterclass en niet een gratis cursusje?

Het antwoord is simpel: de Allesovercrypto Masterclass is niet zomaar een introductiecursus maar een Masterclass. Het biedt alle praktische informatie die je nodig hebt om succesvol te handelen. Alles staat op een rijtje. Gratis selectie die je online vindt, is veel te beperkt. Je krijgt daarbij geen mentor toegewezen of de mogelijkheid vragen te stellen in een eigen community.

De klantenafdeling van Allesovercrypto: zit deze goed in elkaar?

Heb je een vraag, dan kun je deze stellen via het e-mailadres info@allesovercrypto.nl. Het bedrijf Allesovercrypto is gevestigd in Alkmaar, aan de Laat 47. Je kunt online ook een contactformulier invullen om contact op te nemen. Bovendien je een FAQ-sectie online met de antwoorden op alle meest gestelde vragen. Wat ons betreft zit de klantenservice prima in elkaar. Het enige nadeel is wel dat je telefonisch nog niet contact lijkt op te kunnen nemen.

Voor wie is de Crypto Masterclass geschikt?

Voor iedereen die actief wil gaan beleggen in crypto, op wekelijkse of zelfs dagelijkse basis. Je moet bereid zijn voldoende vermogen te willen investeren om de kosten van de cursus terug te verdienen.

Stappenplan: zelf aan de slag met de Crypto Masterclass

 • Het is in feite al verteld, maar voor je de Crypto Masterclass aflegt,
 • Leg je eerst de gratis introductiecursus af op de website
 • Vervolgens kun je beginnen aan de betaalde lessen
 • Vergroot je kennis aan de hand van praktijkkennis, stel vragen aan je mentor en medecursisten in The Zone
 • Als je er op vertrouwt dat je alles op een rijtje hebt, kun je een cryptobroker kiezen om bij te beleggen.

Hoe Allesovercrypto vernieuwend bezig blijft

Allesovercrypto updatet de Masterclass regelmatig om precies in te kunnen spelen op de actuele staat van het Blockchainnetwerk en de cryptomarkten. Daarnaast is er in The Zone, de exclusieve Community, altijd iets te beleven. Hier wordt voortdurend nieuwe inzichten gedeeld.

Reviews van anderen over Allesovercrypto: in het kort

Trustpilot.comBij Trustpilot zijn liefst 1.115 reviews over AllesoverCrypto bekend. Dit leidt tot een uitstekende gemiddelde score van 4.8 uit 5. Maar liefst 84% van de cursisten geeft de Masterclass een 5/5 Trustscore. 13% geeft vier sterren. Het totaal aantal onvoldoendes bedraagt minder dan 2%. Een uitstekend teken.
Marchealthy.nlMarchealthy is zeer te spreken over de opbouw van de Masterclass. De informatie is uitgebreid en je kunt er op eigen tempo doorheen. Patrick en Derek weten waarover ze het hebben. Dankzij alle bonussen is de masterclass zijn geld zeker waard.
Bedrijvenconsultant.nlDe Crypto Masterclass is een complete cursus, die je precies laat zien hoe je kunt beleggen in crypto en ook de nodige algemene informatie geeft. Kortom: een aanrader voor de cryptofanaat.
Marketingcompleet.nlDe reviewer ziet de cursus als zeer uitgebreid en van hoog niveau. De enige nadelen zijn dat de informatie er in hoog tempo doorheen wordt gejaagd (al kun je de video’s natuurlijk altijd terugkijken). Verder wordt er (te) veel van jargon gebruikgemaakt.
Ppreviews.nlDe cursus heeft een duidelijke stap voor stap opbouw en leert je wat je weten moet. De tussentijdse verplichte toets momenten zorgen ervoor dat je goed kunt controleren of je iets écht begrepen hebt. Het nadeel hiervan is dat de vaart er een beetje uitgaat.

Alternatieven voor de Crypto Masterclass van Allesovercrypto

Beste algemene keuzeTrading Navigator Methode – een uitstekende methode voor het stap-voor-stap structureel succesvol leren beleggen voor op de lange termijn.
Onze persoonlijke favorietMadelon Vos – op zoek naar veel enthousiasme en verdiepende inzichten over crypto? Dan ben je bij Madelon Vos aan het juiste adres.
Beste budgetoptieDay-Trading Masterclass – ontdekken of je het in je hebt een succesvolle daytrader te worden? Dan is de Day-Trading Masterclass voor jou een aanrader.

Conclusie: is Allesovercrypto de moeite waard?

ReviewCrypto Masterclass van Allesovercrypto
SamenvattingCrypto Masterclass biedt een totale oplossing voor iedereen die zich wil verdiepen in crypto, zeker in combinatie met de gratis cursus. De cursus is misschien wat minder geschikt voor de al wat meer ervaren belegger. Het nadeel van de cursus is dat deze vrij duur is, maar als je alle bonussen meetelt en de inzichten in praktijk brengt, verdien je je investering vast wel terug.
Review doorDe redactie
BeoordelingOns eindcijfer: 8.7 uit 10.

Jouw crypto masterclass vervolgstap

Wie in crypto wil beleggen, kan het beste eerst een cursus of masterclass volgen. Dit doe je bij Allesovercrypto, maar je kunt ook bij één van de hierboven genoemde alternatieven terecht. We raden je in ieder geval af om zonder goede voorkennis in een product als crypto te beleggen.

FAQ: veel gestelde vragen over de Crypto masterclass van Allesovercrypto

 • Krijg je garantie bij de Allesovercrypto Masterclass?

Ja, het platform is wettelijk verplicht jou 14 dagen tevredenheidsgarantie te geven. Als het product je niet bevalt, dan kun je binnen 14 dagen retourneren en je hele aankoopbedrag terugkrijgen.

 • Is de investering van je cursus makkelijk terug te verdienen?

Niet zomaar, niet tenzij je actief met crypto beleggen aan de slag gaat. Daarom is deze Masterclass ook vooral geschikt voor actieve beleggers die een groter vermogen beschikbaar hebben. Terugverdienen van je investering doe je op termijn, aan de hand van je opgedane inzichten.

 • Waar is de Crypto Masterclass te koop?

Opvallend genoeg niet in de eigen Shop van Allesovercrypto. Dat heeft een duidelijke reden. Het platform wil de Community vullen met mensen die al wat verstand hebben van crypto. Je kunt de betaalde masterclass daarom alleen kopen als je eerst de gratis cursus gevolgd hebt.

 • Wat is The Zone?

The Zone is de besloten community van Allesovercrypto. Hier kun je kennis delen met andere cryptofanaten en vragen stellen. Je vindt hier ook praktische informatie over crypto terug.

Op jouw succes!