De korting op de Crypto Masterclass is beschikbaar na de gratis training

Voor de Crypto Masterclass is een scherpe korting beschikbaar. Deze korting wordt alleen gegeven aan het einde van een gratis te volgen webinar. Kijk via de button hieronder of het webinar binnenkort gegeven wordt:

Handelen in bitcoin of crypto currencies; iets voor jou?

Het lijkt wel alsof er een hele nieuwe wereld ontstaan is met de mogelijkheid om via ontastbaar geld te betalen. In eerste instantie denk je nog dat deze hype wel overwaait. Hoe kan iets dat niet in het normale monetaire verkeer als geldig betaalmiddel gezien wordt, overleven op de langere termijn? Maar toch blijkt er behoefte te zijn aan het soort waarden als bitcoins en andere crypto munten. Ben jij er al in thuis? Snap je de basis van een dergelijk betaalmiddel? Zo ja, dan zie je voor jezelf wellicht ook wel een toekomst in het handelen in dit soort valuta. Je hoeft overigens nog geen expert op dit vlak te zijn om er van mee te willen profiteren. Met een beetje gezond verstand en enthousiasme voor nieuwe technologieën kom je vandaag de dag al een heel eind. Maar je moet wel ergens beginnen met het opbouwen van je kennis omtrent crypto currencies. Hoe begin jij?

De basis van marktwerking

Het begint natuurlijk altijd met vraag en aanbod. Als er geen vraag is naar digitaal of virtueel geld, wordt het ook niet bedacht door iemand. Deze nieuwe geldvorm kun je echter niet altijd letterlijk als geld zien. Belastingtechnisch bijvoorbeeld wordt het in veel landen net als vastgoedeigendom gezien. Maar er zijn ook landen met banken die bitcoins als geldige monetaire eenheid verboden hebben en daarmee dus ook de handel erin. Je loopt ook niet makkelijk een normale winkel in met je virtuele geld om boodschappen te doen. De partij waar jij je digitale munten wilt besteden moet dit uiteindelijk ook accepteren als betaalmiddel. Daar gaat het op dit moment nog wel eens mis. Maar dat betekent niet dat digitaal geld niet de toekomst is.

Een andere vorm van beleggen

Het grote nadeel dat je op dit moment nog ervaart bij crypto munten, is het feit dat de koers nogal schommelt. Het kan een hele periode goed gaan en de waarde kan blijven stijgen en ineens is het gedaan met de positieve trend en slaat de sfeer helemaal om. Dit lees je ook regelmatig in het nieuws met berichten als “Hoogste koers ooit voor bitcoin” of “Sterkste daling sinds 2 jaar tijd”. Wie voor het investeren in crypto valuta kiest, moet zich van te voren dan ook goed realiseren welke risico’s ermee gepaard gaan. Het is nog net niet als in het casino gokken op rood of zwart, of even of oneven, maar je kansen op financiële zekerheid zijn niet zo tredvast als bij andere soorten investeringen. Een goede richtlijn voor het overwegen van deze vorm van investeren is dan ook om je eigen karakter eens nader onder de loep te nemen. Wanneer je iemand bent die normaal snel vanuit emotie reageert, brengt deze trein je misschien niet naar het juiste station.

Toch beginnen met crypto valuta

Heb jij de basiscapaciteiten om logisch en verstandig na te denken en zonder emotie te handelen? Denk dan eens na over een manier om je kansen te vergroten. Dit kan bijvoorbeeld door een gerichte training in de crypto materie te volgen. Je zult iets van een strategie moeten bedenken om op een slimme manier in bitcoins of andere digitale valuta te handelen. Geen enkele vorm van investeren doe je met een blinddoek om, anders kun je net zo goed Russische roulette spelen. Het gaat je om de winst of de adrenaline kick die je krijgt van winnen. Goedkoop instappen en na verloop van tijd duur verkopen is waar het je dan om gaat. Maar hoe begin je ermee? Waar kun je trends ontdekken en je vaardigheden als crypto handelaar starten of verder uitbreiden? Een crypto masterclass kan precies zijn wat jij nodig hebt. Ga maar eens na wat je wel al weet en wat een training inhoudelijk voor je kan doen.

Crypto kennis van de beginner op niveau krijgen

De crypto masterclass gaat je met duidelijke instructievideo’s op de hoogte brengen van alle theorie omtrent digitale valuta. Stap voor stap leer je de basis en wordt deze kennis daarna verder uitgebouwd. Het mooie is dat je leert van professionals die zelf enthousiast en bekwaam zijn. De ervaring van de cursusleiders werkt aanstekelijk en je leert ook kritische vragen stellen over mogelijke situaties die zich voor kunnen doen. Een aantal extra’s kun je ook waarderen, zoals bijvoorbeeld de tips die met je gedeeld worden over beginnersfouten. Van alle fouten die anderen al hebben gemaakt, kun jij vanaf dag 1 dat je met de training start leren. Dit geeft je (nog) meer vertrouwen in je eigen competenties. En waar de coaching van de cursusleiding stopt, is er nog altijd het netwerk aan medecursisten die in dezelfde beginnerschoenen staan. Bij vragen of twijfels, maar zeker ook bij tips voor de nieuwste trends, staat het netwerk voor je klaar.

Belangrijk voordeel van de masterclass

Je leest en hoort overal over fraude met WhatsApp, phishing via e-mail en andere scams. Aangezien het om veel geld kan gaan, wil je van de experts vernemen waar je echt voor uit moet kijken. Hoe signaleer je duistere zaakjes? Kun je ze altijd vermijden? Of moet je dit risico gewoon altijd incalculeren? Naast het vermijden van negatieve momenten, gaat het ook om positieve impulsen, zoals de crypto parels die alleen aan de deelnemers van de masterclass verteld worden. Deze parels hebben meer potentieel dan de meest populaire of andere crypto currencies. Je kunt hiermee grote financiële voordelen behalen. En dit brengt je bij het ultieme doel: financiële bewegingsvrijheid voor jezelf of je naaste omgeving creëren. Waar je ouders of grootouders hun hele leven erover gedaan hebben om hun hypotheek netjes af te betalen en trouw hun pensioen op te bouwen, kun jij je slag eerder slaan door slim te investeren en handelen in crypto valuta.

Basisvaardigheden in elke branche

Je wordt uiteindelijk ondernemer, of je nu handelt in groente en fruit op de markt bij jou in het dorp, of handelt in virtueel geld in de digitale wereld. Ook voor de belastingen telt dit mee en de cursus besteedt er dan ook voldoende aandacht aan, zodat je niet de mist in kunt gaan. Andere vaardigheden hebben te maken met je gevoel voor momentum en kansen zien of najagen. Je hoort bij elke vorm van investeren te weten wat je risico’s zijn en wanneer je in- of uit moet stappen. En natuurlijk moet digitaal ondernemen je niet vreemd zijn, al kun je deze kennis wel gaandeweg ontwikkelen als je drive en leergierigheid hoog genoeg is. Misschien ga jij dan in een iets lager tempo door de masterclass heen, maar dat bepaal je sowieso altijd zelf. Misschien lees je eerst wat meer, voordat je alle begrippen een plek kunt geven en genoeg vertrouwen voelt om je eerste echte stappen in de crypto branche te zetten.

Inhoud van de Crypto Masterclass

Over het netwerk waar je als cursist gebruik van kunt maken en de online video’s met uitleg en instructies weet je inmiddels genoeg, maar er is meer. Je krijgt diverse E-books, zoals een investeringshandboek en een bitcoinbijbel. Alle facetten van de training zijn erop gericht om jou vaardig genoeg te krijgen om succesvol crypto handelaar te worden. Houd er rekening mee dat je voor je inspanning beloond wordt. Dus heb je minder tijd of even een studiedip? Dan kan het wat langer duren voordat je door de masterclass heen bent. Wie gemotiveerd raakt door de theorie en niet kan wachten met de crypto exchange na de verhalen van anderen gehoord te hebben, kan juist weer sneller de training afronden. Aan het eind van de cursus draai jij je hand in ieder geval niet meer om voor termen als crypto wallet, blockchain en candlesticks, of wat het nut van een exchange authenticator is. Je voelt je als een vis in het water en kunt met een gerust hart handelen.

Te weinig kennis om te bepalen of de masterclass iets voor jou is?

Er is een online bitcoin training die je gratis kunt volgen. Deze training vraagt maar anderhalf uur van je kostbare tijd en hiermee zet je je eerste voorzichtige stappen in de crypto industrie. De snelcursus kan je voldoende voeding geven om honger naar meer te krijgen en dan is je aanmelding voor de masterclass alsnog snel geregeld. Ook krijg je bij de sneltraining een aantal E-books gratis. Hiermee kun je je al in de theorie verdiepen en misschien al wat vragen voor jezelf opstellen die je door middel van een vervolgcursus beantwoord wilt krijgen.

Welke investering vraagt de crypto masterclass van je?

De gratis training kost je dus niks. De masterclass is nu afgeprijsd van €2000,- voor €967,-. Veel belangrijker dan de investering in geld is ook je investering in tijd en energie. Een cursus doorlopen vraagt om een heldere planning, zodat je ook je voortgang kunt volgen. En zo kan het bijvoorbeeld niet slim zijn om een groot deel van de cursus rond de drukke Kerstdagen in te plannen. Dan heb je andere zaken in je hoofd en kom je niet zo snel door de training heen als je zou willen. In het najaar word je ook sneller ziek en dan heb je helemaal geen energie om een nieuwe cursus te doen. Met weinig familie of zeeën van tijd kan het juist wel weer gunstig zijn om deze periode te kiezen voor het volgen van de masterclass. In de basis komt het er dus op neer dat je je eigen situatie goed bekijkt voordat je te hard van stapel loopt. Je wilt je kansen in de crypto wereld graag optimaliseren door een zo goed mogelijk resultaat met de cursus te behalen.