Extra kortingscode voor de Dropship Academy

Creëer kansen voor jezelf door te gaan dropshippen

Vaak zit je vast in het ritme van alledag en is het lastig om te ontdekken wat er zo aan je knaagt. Je gaat op vakantie en in een moment van rust en ontspanning kom je erachter dat je je leven niet zo leidt als je zou willen. Maar hoe komt dat nou ineens? Wanneer je ouder wordt leer je dat de grootste drempel meestal je eigen beperkingen zijn. Je gelooft er heilig in dat je krijgt wat je verdient en als dat lange werkdagen en weinig vakanties zijn, dan is dat zo. Zodra je je van deze gedachten bewust wordt, kun je actie ondernemen en besluiten dat je jezelf meer gunt dan je huidige situatie. Ja, je bent een product van je ouders, hun opvoeding en je omgeving, maar dat wil niet zeggen dat je stopt met groeien en ontwikkelen. Je kunt nog steeds kiezen dat je anders wilt, je hoeft alleen de stap maar te durven zetten.

Vergelijkbare situaties

Het grappige is dat je wel steeds meer leest over mensen die zuiniger willen leven. Dit merk je terug in de ontwikkeling van kleinere woonvormen, zoals tiny houses. Je ziet het ook in de milieuvriendelijke en duurzamere ontwikkeling van woningen. Men wil niet meer te veel betalen voor vierkante meters die niet gebruikt worden, of met wil minder aan kosten betalen voor energie door middel van zonnepanelen of een warmtepomp. Er zijn talloze voorbeelden van zuiniger gaan leven en op deze manier geld besparen. Dit levert dan wat meer financiële zekerheid op. Maar er zijn maar weinig mensen die precies de andere kant op denken en zeggen: “Ik wil meer of anders mijn geld verdienen en op deze manier financieel onafhankelijk worden.”

Kijk naar je eigen ritme

Heb je de beslissing genomen en wil je stap voor stap afscheid nemen van je drukke werk en het leven van vakantie naar vakantie? Wil je meer tijd doorbrengen samen met je partner en/of kinderen? Misschien gaat het je erom dat je nieuwe landen met hun culturen ontdekt, in plaats van dagelijks alleen maar uren door te brengen op het Nederlandse spoor of de autosnelweg. De tijd gaat toch wel voorbij, dus beslis zelf hoe je de rest van je leven wilt besteden. Hiervoor hoef je alleen maar de eerste stap te zetten, want zodra je motivatie verder toeneemt, gaat de rest bijna als vanzelf. Als je het boek “The 4-Hour Work Week” van Tim Ferriss hebt gelezen, weet je dat er meer mogelijk is dan je tot nu toe hebt gedacht. Maar hoe ga je dit voor jezelf bewerkstelligen en kun je wel zien te ontsnappen uit je gewende ritme waarin je vast lijkt te zitten?

Gevoelens van “Is dit het dan?”

Het lijkt voor velen zo vanzelfsprekend: zodra je volwassen bent, zijn er alleen nog maar verplichtingen. Je moet een goede studie afronden, je moet een partner vinden, je moet een gezin stichten en je moet een vast contract en huis met hypotheek hebben. Pas dan ben je “geslaagd” in dit leven. O ja, en vergeet ook vooral de uitvaartverzekering niet, zodat je je nabestaanden niet achterlaat met alle kosten die na je overlijden een rol gaan spelen. Wat een lasten liggen er op je schouders. Maar voel jij je bij al dit “moeten” wel goed? Of wil je het roer omgooien en een ander bestaan voor jezelf en je naasten creëren? Of je nu nog jong bent en al een beetje je weg weet te vinden in de digitale wereld, of al wat ouder bent en hongerig bent naar nieuwe kennis en mogelijkheden; zoek een manier die je helpen je dromen waar te maken en persoonlijke doelen te behalen. Doe het alleen of samen met een ander. Maar blijf niet vast zitten in het ritme dat je steeds meer verstikt. Op internet heb je zoveel opties om producten of diensten aan te bieden. Waarom kijk je niet of dat iets voor jou is?

Hoe op creatieve wijze inkomen voor elkaar krijgen?

Je stapt meestal niet van de ene op de andere dag uit je comfortzone. Soms heb je gewoon even dat steuntje in de rug nodig om langzaam te groeien en vertrouwen in je eigen capaciteiten te krijgen. Je ziet op internet wel dat winkels dezelfde producten die ook in hun schappen staan online aanbieden, maar is het mogelijk om dit zelf ook te doen als je geen winkel of magazijn hebt? Zodra je deze gedachte op voelt komen, raak je nieuwsgierig en wie nieuwsgierig is, gaat verder ontdekken. Je neemt geen genoegen meer met wat is en gaat zoeken naar wat nog meer kan. Het probleem hierbij is dat de meeste mensen uniek willen zijn en een origineel product willen aanbieden. En dat is jammer, want je kunt ook een inkomen genereren uit behoeften die er al in de wereld zijn. Je hoeft niet iets nieuws te bedenken om je producten te slijten. Je hoeft alleen maar een graantje mee te pikken van de huidige markt. Kan het daarna nog beter? Die kansen zie je vanzelf wanneer je je verdiept in online verkopen via webshops. En hiervoor dien je je (verder) te verdiepen in de materie.

Training volgen bij Dropship Academy

Met de training van deze aanbieder doe je een investering die niet gering is, maar als je serieus aan de slag wilt met alternatieve of aanvullende inkomstenbronnen op gang brengen, kan dit een prima plan zijn. Je resultaat blijft natuurlijk wel altijd afhankelijk van je eigen input, zo is dat met alles in het leven. Maar slim handelen kan ervoor zorgen dat je in minder tijd hetzelfde bereikt als nu, of met dezelfde tijdsinvestering veel meer bereikt. Het ligt dus helemaal aan jezelf welke doelen je gaat nastreven. Misschien merk je tijdens de cursus al snel dat je veel te bescheiden bent geweest in jouw nieuwe doelstellingen en ga je ze rap aanpassen om er het maximale uit te halen. Je aanpak is hierbij essentieel en het kan je helpen om van mensen met ervaring in webshops te horen welke struikelblokken zij hebben gehad en hoe ze deze getackeld hebben. Met een gedegen stappenplan en ondernemingsstrategie kun je de plank dan niet meer mis slaan.

Webshop met voorraad versus webshop zonder voorraad – de opties

Als je in je hart toch voor een uniek product wilt gaan dat je zelf ontworpen hebt, vind je hierbij ook wel de leverancier van grondstoffen of een partij die het eindproduct zelf kan fabriceren. Je slaat alles op in je eigen magazijn en zodra iemand via je webshop bestelt, ga jij – of een van je medewerkers als je snel uitbreidt – de bestelling uit de voorraad halen om te verpakken en versturen. Het voordeel hiervan is dat je van A tot Z betrokken bent van de creatie van je product tot de eindlevering bij de klant. Het bedenken en ontwikkelen van het product zelf geeft je ook voldoening, niet alleen het verkopen ervan. Daartegenover staat de webshop zonder fysiek magazijn met voorraad. Je hebt een webshop die rechtstreeks bij de productleverancier een order plaatst, zodra er bij jou een bestelling binnen komt. Deze order wordt ter plekke samengesteld en naar jouw klant verstuurd, zonder dat het product ooit in jouw handen is geweest. Je bespaart hiermee nogal wat op kosten van opslag en personeel. Dropshippen kan hiermee beter bij jouw toekomstbeeld passen dan je misschien had verwacht.

Een gerichte cursus volgen en de kosten ervan

De prijs van een praktijkgerichte training bij de Dropship Academy is €1197,-. Dat is best een flink bedrag ineens als je geen goed gevulde spaarrekening hebt. Je kunt er dan ook voor kiezen om liever in termijnen te betalen. Het kost je dan elk kwartaal €347,-. In verhouding ben je nu iets meer kwijt dan als je in een keer de cursus betaalt, maar het is nog steeds veel minder dan de normale prijs van €1500,- waarvoor de training normaal aangeboden wordt. Als je nou eens een paar maanden wat minder uit gaat eten of geen eten meer laat bezorgen, maar zelf gaat koken, haal je dit bedrag er vaak al uit. Als je het op dit moment niet al te breed hebt, moet je een beetje creatief nadenken over hoe je deze investering toch kunt doen. Het gaat namelijk om je toekomst en bepaalde vrijheden voor jezelf gaan realiseren. Daarvoor heb je best wat over.

Welke extra’s biedt Dropship Academy 3.0 ten opzichte van andere standaard cursussen?

Het is altijd goed om te vergelijken. Zo krijg je het beste beeld van de prijs-kwaliteitverhouding. Op inhoud naar diverse dropship trainingen kijken kan lastig zijn, maar begin maar eens met het op een rijtje zetten van wat termen en bonussen die je tegenkomt, zoals: Chatbots, Shopify sjablonen, Facebook en Google Ads Blueprint, marketing door middel van e-mail en 2 coachsessies per week. Je wilt inhoud waar je wat mee kunt en die je meteen toe kunt passen. De cursussen op dit soort punten met elkaar vergelijken, helpt je makkelijker een keuze te maken. En twijfel je over Dropship Academy 3.0? Dan kun je ook nog eerst de live webinar volgen of het gratis E-book lezen om je te helpen beslissen.