Extra kortingscode voor de Dropship Academy

Creëer kansen voor jezelf door te gaan dropshippen

Vaak zit je vast in het ritme van alledag en is het lastig om te ontdekken wat er zo aan je knaagt. Je gaat op vakantie en in een moment van rust en ontspanning kom je erachter dat je je leven niet zo leidt als je zou willen. Maar hoe komt dat nou ineens? Wanneer je ouder wordt leer je dat de grootste drempel meestal je eigen beperkingen zijn. Je gelooft er heilig in dat je krijgt wat je verdient en als dat lange werkdagen en weinig vakanties zijn, dan is dat zo. Zodra je je van deze gedachten bewust wordt, kun je actie ondernemen en besluiten dat je jezelf meer gunt dan je huidige situatie. Ja, je bent een product van je ouders, hun opvoeding en je omgeving, maar dat wil niet zeggen dat je stopt met groeien en ontwikkelen. Je kunt nog steeds kiezen dat je anders wilt, je hoeft alleen de stap maar te durven zetten.

Vergelijkbare situaties

Het grappige is dat je wel steeds meer leest over mensen die zuiniger willen leven. Dit merk je terug in de ontwikkeling van kleinere woonvormen, zoals tiny houses. Je ziet het ook in de milieuvriendelijke en duurzamere ontwikkeling van woningen. Men wil niet meer te veel betalen voor vierkante meters die niet gebruikt worden, of met wil minder aan kosten betalen voor energie door middel van zonnepanelen of een warmtepomp. Er zijn talloze voorbeelden van zuiniger gaan leven en op deze manier geld besparen. Dit levert dan wat meer financiële zekerheid op. Maar er zijn maar weinig mensen die precies de andere kant op denken en zeggen: “Ik wil meer of anders mijn geld verdienen en op deze manier financieel onafhankelijk worden.”

Kijk naar je eigen ritme

Heb je de beslissing genomen en wil je stap voor stap afscheid nemen van je drukke werk en het leven van vakantie naar vakantie? Wil je meer tijd doorbrengen samen met je partner en/of kinderen? Misschien gaat het je erom dat je nieuwe landen met hun culturen ontdekt, in plaats van dagelijks alleen maar uren door te brengen op het Nederlandse spoor of de autosnelweg. De tijd gaat toch wel voorbij, dus beslis zelf hoe je de rest van je leven wilt besteden. Hiervoor hoef je alleen maar de eerste stap te zetten, want zodra je motivatie verder toeneemt, gaat de rest bijna als vanzelf. Als je het boek “The 4-Hour Work Week” van Tim Ferriss hebt gelezen, weet je dat er meer mogelijk is dan je tot nu toe hebt gedacht. Maar hoe ga je dit voor jezelf bewerkstelligen en kun je wel zien te ontsnappen uit je gewende ritme waarin je vast lijkt te zitten?

Gevoelens van “Is dit het dan?”

Het lijkt voor velen zo vanzelfsprekend: zodra je volwassen bent, zijn er alleen nog maar verplichtingen. Je moet een goede studie afronden, je moet een partner vinden, je moet een gezin stichten en je moet een vast contract en huis met hypotheek hebben. Pas dan ben je “geslaagd” in dit leven. O ja, en vergeet ook vooral de uitvaartverzekering niet, zodat je je nabestaanden niet achterlaat met alle kosten die na je overlijden een rol gaan spelen. Wat een lasten liggen er op je schouders. Maar voel jij je bij al dit “moeten” wel goed? Of wil je het roer omgooien en een ander bestaan voor jezelf en je naasten creëren? Of je nu nog jong bent en al een beetje je weg weet te vinden in de digitale wereld, of al wat ouder bent en hongerig bent naar nieuwe kennis en mogelijkheden; zoek een manier die je helpen je dromen waar te maken en persoonlijke doelen te behalen. Doe het alleen of samen met een ander. Maar blijf niet vast zitten in het ritme dat je steeds meer verstikt. Op internet heb je zoveel opties om producten of diensten aan te bieden. Waarom kijk je niet of dat iets voor jou is?

Hoe op creatieve wijze inkomen voor elkaar krijgen?

Je stapt meestal niet van de ene op de andere dag uit je comfortzone. Soms heb je gewoon even dat steuntje in de rug nodig om langzaam te groeien en vertrouwen in je eigen capaciteiten te krijgen. Je ziet op internet wel dat winkels dezelfde producten die ook in hun schappen staan online aanbieden, maar is het mogelijk om dit zelf ook te doen als je geen winkel of magazijn hebt? Zodra je deze gedachte op voelt komen, raak je nieuwsgierig en wie nieuwsgierig is, gaat verder ontdekken. Je neemt geen genoegen meer met wat is en gaat zoeken naar wat nog meer kan. Het probleem hierbij is dat de meeste mensen uniek willen zijn en een origineel product willen aanbieden. En dat is jammer, want je kunt ook een inkomen genereren uit behoeften die er al in de wereld zijn. Je hoeft niet iets nieuws te bedenken om je producten te slijten. Je hoeft alleen maar een graantje mee te pikken van de huidige markt. Kan het daarna nog beter? Die kansen zie je vanzelf wanneer je je verdiept in online verkopen via webshops. En hiervoor dien je je (verder) te verdiepen in de materie.

Training volgen bij Dropship Academy

Met de training van deze aanbieder doe je een investering die niet gering is, maar als je serieus aan de slag wilt met alternatieve of aanvullende inkomstenbronnen op gang brengen, kan dit een prima plan zijn. Je resultaat blijft natuurlijk wel altijd afhankelijk van je eigen input, zo is dat met alles in het leven. Maar slim handelen kan ervoor zorgen dat je in minder tijd hetzelfde bereikt als nu, of met dezelfde tijdsinvestering veel meer bereikt. Het ligt dus helemaal aan jezelf welke doelen je gaat nastreven. Misschien merk je tijdens de cursus al snel dat je veel te bescheiden bent geweest in jouw nieuwe doelstellingen en ga je ze rap aanpassen om er het maximale uit te halen. Je aanpak is hierbij essentieel en het kan je helpen om van mensen met ervaring in webshops te horen welke struikelblokken zij hebben gehad en hoe ze deze getackeld hebben. Met een gedegen stappenplan en ondernemingsstrategie kun je de plank dan niet meer mis slaan.

Webshop met voorraad versus webshop zonder voorraad – de opties

Als je in je hart toch voor een uniek product wilt gaan dat je zelf ontworpen hebt, vind je hierbij ook wel de leverancier van grondstoffen of een partij die het eindproduct zelf kan fabriceren. Je slaat alles op in je eigen magazijn en zodra iemand via je webshop bestelt, ga jij – of een van je medewerkers als je snel uitbreidt – de bestelling uit de voorraad halen om te verpakken en versturen. Het voordeel hiervan is dat je van A tot Z betrokken bent van de creatie van je product tot de eindlevering bij de klant. Het bedenken en ontwikkelen van het product zelf geeft je ook voldoening, niet alleen het verkopen ervan. Daartegenover staat de webshop zonder fysiek magazijn met voorraad. Je hebt een webshop die rechtstreeks bij de productleverancier een order plaatst, zodra er bij jou een bestelling binnen komt. Deze order wordt ter plekke samengesteld en naar jouw klant verstuurd, zonder dat het product ooit in jouw handen is geweest. Je bespaart hiermee nogal wat op kosten van opslag en personeel. Dropshippen kan hiermee beter bij jouw toekomstbeeld passen dan je misschien had verwacht.

Een gerichte cursus volgen en de kosten ervan

De prijs van een praktijkgerichte training bij de Dropship Academy is €1197,-. Dat is best een flink bedrag ineens als je geen goed gevulde spaarrekening hebt. Je kunt er dan ook voor kiezen om liever in termijnen te betalen. Het kost je dan elk kwartaal €347,-. In verhouding ben je nu iets meer kwijt dan als je in een keer de cursus betaalt, maar het is nog steeds veel minder dan de normale prijs van €1500,- waarvoor de training normaal aangeboden wordt. Als je nou eens een paar maanden wat minder uit gaat eten of geen eten meer laat bezorgen, maar zelf gaat koken, haal je dit bedrag er vaak al uit. Als je het op dit moment niet al te breed hebt, moet je een beetje creatief nadenken over hoe je deze investering toch kunt doen. Het gaat namelijk om je toekomst en bepaalde vrijheden voor jezelf gaan realiseren. Daarvoor heb je best wat over.

Welke extra’s biedt Dropship Academy 3.0 ten opzichte van andere standaard cursussen?

Het is altijd goed om te vergelijken. Zo krijg je het beste beeld van de prijs-kwaliteitverhouding. Op inhoud naar diverse dropship trainingen kijken kan lastig zijn, maar begin maar eens met het op een rijtje zetten van wat termen en bonussen die je tegenkomt, zoals: Chatbots, Shopify sjablonen, Facebook en Google Ads Blueprint, marketing door middel van e-mail en 2 coachsessies per week. Je wilt inhoud waar je wat mee kunt en die je meteen toe kunt passen. De cursussen op dit soort punten met elkaar vergelijken, helpt je makkelijker een keuze te maken. En twijfel je over Dropship Academy 3.0? Dan kun je ook nog eerst de live webinar volgen of het gratis E-book lezen om je te helpen beslissen.

Dropship Academy (Joshua Kaats): een kritische review

Dropship Academy is inmiddels Dropship Academy 4.0. Het platform wordt regelmatig geüpdatet. De kans bestaat dat je nog nooit van Joshua Kaats of de Dropship Academy gehoord hebt. Dit is een platform met resultaatgerichte cursus waarin je leert dropshippen: producten verhandelen die je niet in eigen beheer hebt. Hier kun je hoge winstmarges mee behalen. Benieuwd naar de precieze mogelijkheden? Lees dan vooral dit uitgebreide review.

Dropship Academy: onze zoektocht naar de best betalende dropship methode

Dropshippen is een trend die nog niet zo heel lang bestaat. Het draait er, zoals gezegd, om producten aan te bieden aan Nederlandse klanten die door externe leveranciers worden aangeleverd. Normaal gesproken heb je die producten dan in eigen beheer, maar als je gaat dropshippen is dat juist niet het geval. Hoe dat werkt? Dropship Academy gaat je erbij helpen.

Wat maakt ons bekwame dropship reviewers?

Dropshippen is een fenomeen dat we al langer kennen. De laatste jaren zijn er ook enkele ontwikkelingen in geweest, onder meer door veranderende regelgeving. Wij willen graag op de hoogte blijven van de laagste ontwikkelingen, dus hebben wij Joshua Kaats al langer in het vizier.

Kritisch blijven op zaken als dropship cursussen

Dropshippen is erg populair bij ondernemers, maar bij klanten laat het (onterecht) soms een vieze nasmaak achter. Zij hebben namelijk het idee iets aangesmeerd te krijgen dat de ander helemaal niet bezit – en dus ook niet het recht heeft te verkopen. Let op: dropshippen draait om connecties en het hebben van een netwerk van leveranciers. Een dropshipper is niet meer en niet minder dan een tussenpersoon die vraag en aanbod aan elkaar verbindt.

Dropship Academy en aanvankelijke scepsis

Dropship Academy klonk in onze oren aanvankelijk als zo’n platform dat ondernemers grote winsten voorschotelt en ondertussen cursusgeld incasseert zonder dat de cursisten echt vooruitgang boeken. Gelukkig lijkt Joshua Kaats niet de persoon te zijn die anderen wil neppen. De Academy deugt. Dat blijkt onder meer uit het feit dat de content regelmatig geüpdatet wordt.

Wat belooft zo’n dropship specialist zoal? Is dat ook voor jou realistisch?

Snelle winst en moeiteloos een passief inkomen opbouwen? Vergeet het maar. Zo snel zal het niet lopen. Joshua Kaats geeft toe: een succesvolle dropship webshop opzetten kost tijd en moeite. Je moet je inspannen om je klanten tevreden te houden, want anders lopen ze weg.

Op deze criteria beoordelen wij een dropshipping specialist

Een dropship specialist beoordelen wij met kritische blik.

 • Allereerst gaan we op zoek naar een uitgebreide cursus voor een eerlijke prijs (prijs-kwaliteit)

 • De cursus moet verschillende, logisch opgedeelde modules hebben

 • Het moet van A-Z duidelijk worden hoe dropshipping werkt en hoe je eraan kunt beginnen

 • De risico’s van dropshipping mogen niet vergeten worden

 • Casestudies en praktijkervaringen zijn belangrijke toevoegingen

 • Uiteraard willen we uitgebreide persoonlijke begeleiding van de experts

 • Mogelijkheden om te netwerken en ideeën uit te wisselen willen we ook zien

 • Verder moet de cursus uitstekende algemene voorwaarden hebben.

We testten Dropship Academy in de praktijk: onderzoeksdata

Dus gingen we Dropship Academy in de praktijk uittesten. Dat deden we door één van onze redactieleden aan te wijzen zich aan te melden en de gehele videocursus te doorlopen. Ook zijn we als redactie erg actief geweest in de Community en hebben we uitgebreid vragen gesteld aan support. Zo hebben we zoveel mogelijk aspecten van de Academy bekeken.

In het kort: de Dropship Academy

Dropship Academy staat voor de unieke kans een eigen online business te beginnen aan de hand van het dropshipping (producten verkopen die niet in eigen beheer zijn) principe. De Dropship Academy omschrijft zichzelf als “intuïtieve online leeromgeving”. Er wordt maandelijks nieuwe content op geplaatst, zodat je van de nieuwste marketingstrategieën op de hoogte blijft. In de community vind je gelijkgestemde mensen die je helpen stappen te zetten.

Joshua Kaats: bedenker van Dropship Academy

Joshua Kaats is sinds 2017 bezig met ondernemen en heeft in korte tijd verschillende online miljoenbedrijven weten op te zetten. Zijn passie is nu anderen helpen inkomen te verdienen aan de hand van E-commerce. Inmiddels heeft hij ruim 3.500 studenten gecoacht. Zijn kennis deelt hij onder meer via Dropship Academy, maar ook via YouTube en sociale media. Joshua wordt ook wel omschreven als “digital nomad”: iemand die geld verdient zonder vaste werkplek.

Case Study: Kaats’ eigen winstgevende webshop

In de Dropship Academy kom je onder meer zijn eigen webshop tegen als Case Study. De Case Study laat zien hoe de webshop van een omzet van 0 naar 10.000 euro is gebracht in 24-uur tijd. Ook laat de Case Study zien welk product het best verkoopt en hoe Facebook Advertenties is gebruikt om de best mogelijke resultaten te bereiken. Een heel nuttige toevoeging.

Onze score per Dropship Academy criterium

Dit heeft de Dropship Academy te bieden:

 • Kwaliteit: 8. Je leert alles wat je weten moet over dropshipping en marketing

 • Prijs: 8. De prijs voor de volledige cursus is prima – een investering die zijn vruchten af kan werpen

 • Updates: 8. De Community is soms wat stil, maar er wordt regelmatig nieuwe content gedeeld

 • Support: 8. Heb je een vraag? Dan word je meestal prima geholpen

 • Eenvoud: 8.5. De cursus maakt dropshippen overzichtelijk en geeft een stappenplan voor hoe het in de praktijk moet

 • Functionaliteiten: 7. Een wat beperkte Community, maar wel een uitgebreid platform

 • Bonussen: 9. Maar aanspraak op meerdere gratis e-boeken en een gratis telefonisch strategiegesprek.

Onze testdata: deze resultaten kun je bij de Academy realistischer wijs bereiken?

Wij zijn ervan overtuig dat Dropship Academy jou zeker de online onderneming resultaten gaat opleveren waar je naar zoekt. Je leert de basis en vervolgens ga je een stapje dieper in op de materie aan de hand van casestudies en meer. Dropshippen ligt echt binnen handbereik.

Welke kosten zul je bij Dropship Academy maken?

Dropship Academy 4.0 kost in total 1.497 euro. Dat is een flinke investering, maar wel eentje die te overzien is. Op het platform krijg je hier een heleboel service voor terug. Zo krijg je onder meer toegang tot de Community en tot tal van persoonlijke coaching sessies met de experts.

Is Dropship Academy zijn geld waard?

Ja, mits je de kennis in praktijk brengt en niet bij het eerst tegenstootje al opgeeft. Je moet ambitie durven tonen. Op karakter zal je in staat zijn succesvol te zijn met dropshippen. Dat lukt misschien niet in één dag, één week of maand, maar als je volhoudt wel op termijn.

Volg de gratis dropship cursus

Wist je dat je ook een gratis, beknopte dropship cursus kunt volgen? Dit is een exclusieve training onder leiding van Joshua Kaats zelf. De cursus richt zich op het oprichten van je eigen online e-commerce bedrijf. Het streven: een maandelijkse opbrengst van minimaal 10.000 euro.

Volg de uitgebreide Dropship Academy cursus

In Dropship Academy 4.0 is alle kennis en zijn alle inzichten die Joshua Kaats in praktijk heeft opgezet gebundeld. De volledige cursus kent tal van voordelen. Je krijgt onder meer toegang tot de persoonlijke Blueprint van Joshua Kaats die hij ook gebruikt heeft om zijn bedrijf op te zetten.

 • Krijg toegang tot ruim 100 video’s en bijbehorende Pdf’s

 • Ontdek cheatsheets en templates die 1-op-1 te kopiëren zijn

 • Leer hoe je als Digital Nomad geld kunt verdienen

 • Hoe je zonder eigen voorraad een webshop kunt runnen

 • Hoe je een winstgevende “niche” vindt en de beste producten uitzoekt

 • Hoe je je business zoveel mogelijk kunt automatiseren om je handen vrij te hebben

 • Je krijgt toegang tot de persoonlijke Nederlandse leverancier van Kaats (en vermijdt Aliexpress)

 • Leer chatbots in te zetten, evenals affiliate marketing

 • Alles in de cursus is erop gericht jou zoveel mogelijk tijd te besparen.

Wat geeft Dropship Academy een streepje voor op concurrenten?

Naar eigen zeggen levert de Academy maximaal resultaat tegen een minimale investering. De content en persoonlijke begeleiding zijn omgerekend al toegankelijk voor 2,73 euro per dag. De videocursus is uitgebreid en je hebt maar liefst 104 (twee per week) persoonlijke coaching sessies per jaar. Inmiddels heeft Joshua Kaats al ruim 3.500 mensen geholpen.

Een expert spreekt over Dropship Academy

Zoals gebruikelijk benaderen wij eerst een expert voor we een review schrijven. Deze was te spreken over Dropship Academy en laat weten dat deze in Nederland de enige in zijn soort is. Kaats heeft verstand van zaken en biedt een overzichtelijke cursus voor een scherpe prijs.

Waarom voor Dropship Academy kiezen en geen goedkoper of zelfs gratis alternatief?

Op YouTube vind je heel wat gratis informatie over Dropshipping. Maar heb je daar wat aan? Er zit weinig structuur in die content en persoonlijke begeleiding ontwikkelt in zijn totaliteit. Wil je een volledige cursus, die ook casestudies uitlicht en toegang geeft tot templates en meer, dan kies je voor Dropship Academy. Ondernemen gaat vervolgens met wind in de rug.

Dropship Academy supportservice: top of flop?

Je kunt relatief eenvoudig contact opnemen met de Dropship Academy supportservice. Je kunt hier onder andere het e-mailadres info@dropshipacademy.nl voor gebruiken of je maakt gebruik van het contactformulier wat je op de website vindt. Eventueel kun je ook een gratis strategiegesprek plannen, maar hou er rekening mee dat dit maar één keer mogelijk is. Dropship Academy geeft over het algemeen vrij snel antwoord, dus dat is top.

Voor wie is Dropship Academy ideaal?

Dropship Academy is voor mensen die hun online bedrijf vanaf hun laptop hun bedrijf willen runnen, die een Digital Nomad willen zijn. Als Digital Nomad kun je onder werktijd de hele wereld rondreizen. Het fijne van Dropship Academy is dat je je business ook nog eens voor 80% kunt automatiseren. In het allerbeste geval zou je hierdoor per dag slechts 60 minuten werk hebben.

Welke investering is bij dropshipping nodig?

Als je wilt gaan dropshippen, moet je eerst geld opzij leggen voor de cursus. Vervolgens geeft Dropship Academy zelf aan dat je zo’n 350 euro aan budget nodig hebt. Je gebruikt dit geld voor het aanschaffen van een domeinnaam, een Shopify Membership, startbudget voor Facebook Ads en een inschrijving bij de KvK. Behalve de cursus zijn de kosten dus echt wel te overzien.

Het nieuwste van het nieuwste van Dropship Academy

Dropship Academy zit inmiddels in versie 4.0. Bovendien geeft het platform er blijk van in te spelen op veranderingen in de toekomst. Zo is er onder meer veel aandacht geweest voor de nieuwe regels die in 2021 zijn ingegaan. Dit zorgde voor een vernieuwde succesvolle dropship strategie. Wist je dat je je nu ook kunt inschrijven voor de High Ticket Dropship Academy?

Reviews in bullet-points over Dropship Academy

Hetnlpcollege.nlDe reviewer is heel positief over Joshua Kaats. Je leert namelijk iets waarmee je investering snel terugverdiend is. De support zit goed in elkaar en ook de Community werkt prima. De reviewer verwacht de je de “high income skill” voor de rest van je leven zal gebruiken.
Marchealthy.nlDropship Academy helpt je stap voor stap en geeft je een mogelijk in jezelf te investeren. De website biedt een effectieve manier om op termijn geld te leren verdienen.
Websiteacademie.nlDe reviewers zijn fan van deze cursussen. Het is één van de beste cursussen die door deze redactie gevolgd is – misschien wel de beste. De trainingen zijn op hoog niveau en de prijs-kwaliteit is prima in orde.
Bedrijvenconsultant.nlEen groot voordeel is de Nederlandstalige en herkenbare community. De cursus heeft alles wat je nodig hebt op het gebied van productinkoop en advertenties.
Geldverdienenmetpassie.nlHet grootste voordeel: de cursus helpt je de door Joshua in het verleden gemaakte fouten te voorkomen. Daarbij krijg je begeleiding van A tot Z. De video’s zijn duidelijk en de Community is gezellig.

Alternatieven gebruiken voor Dropship Academy

Beste algemene keuzeAmazon Next Level Cursus – wie geld wil leren verdienen met handelen op Amazon is bij ANL aan het juiste adres.
Onze persoonlijke favoriet365 Business Tribe – op dit grote, gezellige platform vind je alle tools om succesvol te beleggen en handelen.
Beste budgetoptieUltimate Mastermind – een succesvol en meer gelukkig leven leiden? Voor een eerlijke prijs leer je het bij Ultimate Mastermind.

Conclusie: is Dropship Academy jouw investering waard?

ReviewDropship Academy (Joshua Kaats)
SamenvattingDé beste optie in de Benelux op het gebied van dropshipping. De cursus leert je hoe je direct aan de slag kunt gaan, hoe je kosten kunt drukken en hoe je kunt automatiseren om je handen vrij te hebben. Kortom: met het juiste talent en de juiste ambitie ga je echt een heel eind komen.
Review doorDe redactie
BeoordelingEindcijfer: 9.0 uit 10.

Het vervolg: dropshippen naar een hoger niveau tillen

Dropshippen is lucratief, dat blijkt. Heb jij een neusje voor online webshops, veel ambitie en een echte winnaarsmentaliteit? Dan kunnen we je Dropship Academy echt van harte aanbevelen.

FAQ: Dropship Academy – de meest gestelde vragen

 • Wat als je nog niet weet wat je wil verkopen?

Dat is helemaal geen probleem. De eerste module van Dropship Academy draait namelijk om research doen. Hier ontdek je hoe je een winstgevende niche moet ontdekken en welke producten hier het best bij aansluiten.

 • Kun je de cursus ook volgen naast een studie of fulltime baan?

Dat kan zeker, dat geldt namelijk voor de meeste cursisten. Wil je in één maand tijd je eerste sale maken? Dan ben je gemiddeld genomen ongeveer een uur per dag aan Dropship Academy kwijt.

 • Hoe lang heb je toegang tot alle content?

Zolang je lid blijf, hou je toegang tot de Academy content. Je lidmaatschap zal na afloop van een jaar automatisch verlengd werden. Je krijgt hiervoor een reminder. Verder kun je opzeggen wanneer je wil.

 • Kun je de btw terugvragen?

Dat kan. Als je de kosten van Dropship Academy doorgeeft bij de belastingdienst, krijg je 21% terug.

 • Wanneer krijg je toegang?

Je krijgt toegang direct nadat je je hebt aangemeld. Na de aanmelding log je je in op de website en heb je automatisch toegang tot het ledengedeelte waar alle exclusieve content staat.

Dropship Academy en gratis media: verdiep je nog verder in het dropshippen

Op jouw succes!