Speciale korting voor de producten van Madelon Vos

Hieronder vind je de beste acties. Na de gratis trials verschijnt vanzelf een kortingsactie voor als je daarna door zou willen gaan.

Cryptospecialist Madelon Vos onder de loep: een kritisch review

De kans is groot dat je weleens van Madelon Vos hebt gehoord. Zij wordt ook wel Miss Bitcoin genoemd en dat is een eretitel, want in de cryptowereld is men erg gesteld op haar. Wie is nu precies Madelon Vos en wat heeft zij de crypto nieuwsgierige te bieden? Dat is wat we in dit review gaan bespreken. Wist je dat ze inmiddels al ruim 25.000 mensen heeft onderwezen?

Madelon Vos en onze zoektocht naar een betrouwbare cryptospecialist

Wauw, wat zijn crypto in korte tijd populair geworden. Om eerlijk te zijn hadden we dat in eerste instantie niet verwacht. Wij dachten dat het een hype zou zijn die vroeg of laat wel weer overwaaide. Maar niets bleek minder waar. Cryptokenners als Madelon Vos zagen al snel de meerwaarde van Bitcoin en andere cryptomunten. Reden genoeg om haar te bespreken.

Wat maakt ons bekwaam als crypto specialist reviewers

Misschien waren we aanvankelijk dan niet zo positief over cryptomunten, we volgen de ontwikkelen in het cryptowereldje wel al tijden op de voet. Bovendien hebben we ons flink ingelezen en verdiept. Daarnaast zijn we gelauwerde reviewers: alle redactieleden hebben veel ervaring.

Het aanbod cryptospecialisten kritisch bekeken

Nu is het zo dat je veel geld kunt verdienen met crypto. Maar je kunt er ook behoorlijk mee op je bek gaan. Cryptospecialisten weten dat. Ze schotelen je maar wat graag beloftes van mooie winsten voor, maar vertellen ze je ook over de risico’s? We zullen zien hoe Madelon dat aanpakt.

Scepsis was in eerste instantie op zijn plek

“Miss Bitcoin” vonden we in eerste instantie een maar wat gekke bijnaam. Niet echt iets dat autoriteit uitstraalt. Inmiddels zijn we er toch wel achter dan het een geuzennaam betreft en dat Madelon Vos wel degelijk verstand heeft van zaken. Anders zou ze ook niet zo succesvol zijn geweest.

Wat beloven cryptospecialisten zoal? Zijn deze beloften echt iets waard?

Cryptospecialisten willen je laten zien hoe je met crypto succesvol positief rendement gaat behalen. Tenminste, dat is de belofte. Helaas bestaat er niet zo als een succesformule waarmee het altijd “Kassa” is. Een goede cryptospecialist zal je ook wijzen op de risico’s.

Cryptospecialisten beoordelen wij op deze criteria

Een cryptospecialist is pas echt kundig als zij…

 • Een lange termijn visie heeft

 • Een lange termijn strategie heeft ontwikkeld

 • Een strategie heeft ontwikkeld waarbij de risico’s zoveel mogelijk gespreid zijn

 • Kan aantonen dat haar strategie ook echt werkt

 • Je alle informatie die je nodig hebt om met zelfvertrouwen op de cryptobeurs te handelen

 • Laat zien welke risico’s cryptohandel kent

 • Laat zien hoe je die risico’s kunt vermijden of inperken

 • Uitgebreid antwoord geeft op vragen en goed met klachten omgaat

 • Persoonlijke coaching sessies en één-op-één contact beschikbaar stelt

 • Goede algemene voorwaarden heeft

 • En een eerlijke garantietermijn hanteert.

Madelon Vos’ inzichten de praktijk getest: onze onderzoeksdata

Schrijven over Madelon Vos en haar manier van doen is niet mogelijk zonder Madelon in praktijk meegemaakt te hebben. Vandaar dat één van ons zich namens de redactie heeft aangemeld voor haar cryptocursus en haar van dichtbij heeft bestudeerd. Ook hebben we ons allemaal gebogen over het materiaal dat de cursus te bieden heeft: teksten, video’s en meer.

In het kort: wat doet Madelon Vos nu precies?

Madelon Vos is een voormalig Hogeschool docente die sinds 2013 actief is in de crypto branche. Inmiddels creëert ze zeven dagen in de week nieuwe content – blogs, video’s en meer – over crypto, technische analyse en natuurlijk de economie in het algemeen. In relatief korte tijd heeft zij ruim een half miljoen kijkers gevonden. Madelon Vos blinkt vooral uit in het op begrijpelijke wijze uitleggen van materie die veel mensen complex en lastig vinden.

Welke producten biedt Madelon Vos aan?

Op de website van Madelon Vos vind je verschillende cursussen en een eigen Crypto Community. De cursussen hebben tot doel jou alles te leren over Bitcoin en de andere crypto, maar ook over blockchain en meer. Op de pagina Supportlinks vind je een uitgebreid overzicht van diensten die door Madelon Vos worden aangeraden en zelf worden gebruikt.

E-Book bescherm uw vermogen

Madelon Vos biedt bijvoorbeeld een gratis e-boek aan. Waarin zij haar kennis en inzichten, maar ook tips op het gebied van crypto en investeren deelt. In dit e-boek vind je veel van de onderwerpen terug die zij ook bespreekt in haar blogs en content op YouTube en sociale media.

De Crypto en Trading Academy

Deze Academy biedt toegang tot het totaalpakket van alle Madelon Vos cursussen. Ook krijg je 60 dagen gratis toegang tot haar eigen MoneyTalks Community waarin ze zelf ook heel actief is. De Academy biedt je wat je nodig hebt om over cryptocurrency en blockchain bij te leren. De Community is een plek waar ruim 2000+ gelijkgestemden kennis en inzichten met elkaar delen.

Onze eigen testdata: welke resultaten bereiken we met de inzichten van Madelon Vos?

Madelon Vos heeft ons en de cursist in ons midden tal van praktische inzichten gegeven die we direct konden toepassen. Zo zijn we voor de grap eens met een bescheiden bedrag op de cryptobeurzen actief geworden. We hebben intussen een veel beter beeld van hoe het allemaal werkt, aan welke uitdagingen we ons moeten wagen en welke valkuilen we moeten vermijden.

Welke kosten maak je bij Madelon Vos?

De Crypto en Trading Academy kost normaal gesproken 599,95 euro, maar is nu verkrijgbaar met 100 euro korting (dus voor 499,95 euro). De btw is daarbij al inbegrepen. De kosten zijn vrij hoog, maar ook voor een particulier niet zo hoog dat de cursus onbereikbaar is. Je moet voor jezelf nagaan? Wil je écht gaan investeren in crypto? En wat heb je voor goede kennis over?

Is Madelon Vos haar investering waard?

Dat ligt aan jou. Dat je veel nuttige praktijkkennis gaat opdoen, is een feit. Maar als je niet actief gaat investeren in crypto, kun je je investering niet terugverdienen. Voorwaarde is dus wel dat je actief aan de slag gaat met crypto handelen en hier ook wat kapitaal beschikbaar voor hebt.

Onze score per Madelon Vos criterium

Dit heeft Madelon Vos te bieden:

 • Kwaliteit: 9. De informatie in de cryptocursus en Academy is heel uitgebreid

 • Prijs: 8.5. Scherpe prijs, leidt ook tot een goede prijs-kwaliteitverhouding

 • Updates: 9. Madelon Vos is ontzettend actief op sociale media en in haar eigen Community

 • Support: 9. Stel je een vraag aan Madelon Vos of haar team, dan wordt deze op tijd en vriendelijk beantwoord
   
 • Eenvoud: 9. Madelon Vos is als voormalig docente uitstekend in staat complexe materie op overzichtelijke wijze begrijpelijk te maken

 • Functionaliteiten: 7. De Community werkt prima, de info in de Academy is een beetje dubbelop (als je ook de cursus volgt)

 • Bonussen: 8. Madelon Vos biedt onder meer een gratis e-boek aan.

De Madelon Vos Crypto en Trading Academy

De Crypto en Trading Academy bevat veel informatie over alles crypto. Je doet hier veel praktische kennis op. Als je je hiervoor inschrijft, krijg je bovendien 60 dagen gratis toegang tot de MoneyTalks Community. Een voordeel van de Community is dat je onbeperkt vragen kunt stellen.

De Madelon Vos MoneyTalks Community

Dit is wat je allemaal in de Community kunt:

 • Zoveel vragen stellen als je zelf wilt

 • Onbeperkt kennis delen en inspiratie opdoen

 • In het platform krijg je 24/7 persoonlijke begeleiding

 • Wekelijks nieuwe on-chain analyses

 • Video’s en livestreams van experts

 • Het nieuwste economisch nieuws

 • De mogelijkheid Technische Analyses door experts te laten beoordelen

 • Up to date blijven via browser en/of app

 • Toegang krijgen tot de must-follow Madelon Vos lijst

 • Voor de eerste 7 dagen betaal je slechts 1 euro

 • Vervolgens betaal je 99,95 euro per kwartaal of 379,95 euro per jaar.

Columns Madelon Vos

Madelon Vos staat bekend om haar vele columns. Deze schrijft zij over technische analyse, over crypto, de Bitcoin en natuurlijk investeren. Je wordt door haar team van het laatste nieuws op de hoogte gehouden. Er wordt teruggeblikt, maar er worden ook prognoses gemaakt.

Wat maakt Madelon Vos een unieke specialist ten opzichte van concurrenten?

Madelon Vos is vooral heel erg goed in uitleggen. In 2022 is zij genomineerd voor de Televizier ring met haar programma Madelon Navigeert. Deze economische serie richt zich op ontwikkelen op de financiële wereld en natuurlijk met name ontwikkelingen op crypto gebied. Madelon Vos uploadt verder wekelijks video’s op YouTube en heeft maandelijks rond de 400.000 kijkers, plus nog eens zo’n 80.000 abonnees. Kortom: ze is populair.

Een expert bespreekt Madelon Vos

Uiteraard hebben we ook een expert om haar mening gevraagd over de diensten van Madelon Vos. Allereerst was zij er erg over te spreken dat er nu eens een vrouw aan het roer stond van een beleggerscursus. Madelon Vos heeft niet alleen charisma, maar ook verstand van zaken. Bovendien laat ze in alles zien een kundige en betrokken mentor en onderwijzer te zijn.

Waarom kiezen voor de diensten van Madelon Vos en geen gratis alternatiefje?

Madelon Vos kan je expertise bieden die je simpelweg nergens anders terugvindt. Zij weet waar ze het over heeft, geeft uitbreide persoonlijke begeleiding en geeft je de gelegenheid vragen te stellen zoveel je wilt. Met andere woorden: je hoeft nooit bang te zijn dat je niet genoeg persoonlijke aandacht krijgt. Bij een gratis alternatief is die begeleiding minimaal.

Madelon Vos klantenservice: hoe werden we geholpen?

Madelon Vos staat er ook bekend dat ze haar cursisten en geïnteresseerden heel goed te woord staat. Zij doet dit met veel zorg en liefde. Je kunt contact opnemen via sociale media en de website. Het team beantwoord je vragen via contact@madelonvos.nl. Het enige nadeel is dat ze ruim 300 mails per dag ontvangt en dus niet overal zelf uitgebreid op kan antwoorden.

Voor wie zijn de inzichten van Madelon Vos geschikt?

Madelon Vos is er voor mensen die…

 • Alles over crypto te weten willen komen

 • Ook actief in crypto willen beleggen

 • Willen ontdekken hoe je met crypto geld kunt verdienen

 • Willen ontdekken hoe je crypto veilig kunt opslaan en versturen

 • Technische Analyses willen leren uitvoeren

 • Hun koersdoelen willen bereiken

 • Op zoek zijn naar een Community met gelijkgestemden

 • Van het nieuwste cryptonieuws op de hoogte willen blijven

 • De mogelijkheid willen hebben livestreams en vraag-en-antwoordsessies van experts bij te wonen.

Updates en vernieuwing bij Madelon Vos

Madelon Vos updatet haar platform regelmatig met nieuwe blogartikelen en podcasts. Ook blijft zij als YouTuber actief en plaatst ze nieuwe visies en is ze een bekend gezicht op televisie. Eén ding is zeker: Vos is iemand die niet graag stilzit en altijd in beweging blijft.

Reviews van anderen over Madelon Vos: kort en krachtig

Onlinecommitment.nlMadelon Vos zet een training van grote klasse neer, zeker voor een beginner op cryptogebied. Haar uitleg is simpel en down-to-earth. Het aanbod videotrainingen is zeker ten opzichte van concurrenten erg betaalbaar. De community is een waardevolle toevoeging. Eindoordeel: 8.5 uit 10.
Geldenvrijheid.nlMadelon geeft prettig uitleg en is fijn om naar te luisteren. Ze heeft plezier in haar vak en dat maakt het makkelijk dingen van haar aan te nemen. Ze is deskundig en staat boven de stof. Als je een vraag hebt, helpt ze vriendelijk en deskundig.
Financieelvrijevrouw.nlDe Crypto Cursus & Trading Academy is een aanrader voor iedereen die zelf grafieken wil lezen en Technische Analyses wil kunnen maken. De Community biedt een stok achter de deur. De cursus helpt je je vertrouwen te vergroten.
Ddreviews.nlMadelon Vos biedt wat een starter op de cryptomarkt nodig heeft. Ze heeft de benodigde kennis in huis en kan goed uitleggen. De cursussen zijn absoluut een aanrader en vormen een solide basis. Ook ga je voldoende de diepte in.
Geldverdienenmetpassie.nlMadelon Vos heeft verstand van zaken. Dat blijkt ook uit de reviews van haar cursisten. Het grootste voordeel is volgens de reviewer de MoneyTalks Community. Waar het nieuws, de trends Technische Analyse van grote waarden blijven.

Alternatieven voor cryptoadvies

Beste algemene keuzeCrypto Masterclass – de basis leren van crypto en er ook nog succesvol in handelen? Dat leer je met Crypto Masterclass.
Onze persoonlijke favorietX10 Met Crypto – deze cursus laat zien hoe je met crypto risico’s kunt spreiden en een succesvolle lange termijnstrategie kunt opzetten.
Beste budgetoptieCryptocommunity – een groot platform boordevol kennis, geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren cryptohandelaar.

Conclusie: is Madelon Vos de ideale cryptospecialist of niet?

ReviewMadelon Vos cryptospecialist
SamenvattingMadelon Vos is wat ons betreft zeker een aanrader. Dat zit hem in de kracht van de videolessen, de enerverende Community en de passie die zij en haar team uitstralen. De prijs voor de cursus is eerlijk en het resultaat mag er zijn.
Review doorDe eigen redactie
BeoordelingOns cijfer: 9.4 uit 10.

Je vervolgzet op cryptogebied

Natuurlijk kun je via Madelon Vos gaan handelen in crypto. Wij raden het zelf aan. Op het platform leer je wat nodig is om winstgevend te kunnen zijn. De cursus is rechttoe-rechtaan en de Community staat garant voor verrassingen. Met andere woorden: je krijgt wat je zoekt en meer. Toch nog liever eerst de concurrentie bekijken? Vergelijk dan met de genoemde alternatieven.

Madelon Vos: veel gestelde vragen over haar methoden

 • Wat is als beginner het best om mee te starten?

Je kunt ervoor kiezen je eerst gratis in de materie te verdiepen. Kijk bijvoorbeeld de podcasts en lees de blogs op het Madelon Vos platform. Of schaf het gratis e-boek aan. Natuurlijk kun je ook een bezoekje brengen aan het YouTube kanaal van Madelon Vos.

 • Is de cursus gericht op handelen op korte of lange termijn?

De cryptocursus laat je zien hoe je zowel op korte als lange termijn succesvol kunt zijn. De inzichten zijn samengesteld op basis van negen jaar ervaring in daytraden en lange termijn beleggen.

 • Kun je ook in andere zaken dan crypto handelen met deze cursus?

Dat kan zeker. Hoewel de cursus zich specifiek op crypto richt, kun je de basisprincipes ook toepassen op de handel in grondstoffen, valutaparen en meer.

 • Is het mogelijk de cursus te annuleren?

Ja, dat is mogelijk. Je kun binnen 14 dagen opzeggen en je aankoopbedrag terugkrijgen. Voorwaarde is dan wel dat je minder dan 25% van het totaal gevolgd hebt. Om te annuleren moet je een bericht sturen naar contact@madelonvos.nl, je naam, bestelnummer en rekeninggegevens doorgeven.

 • Is het mogelijk de cursus gratis uit te testen?

Ja dat kan, aan de hand van een gratis kennismakingscursus. Je krijgt dan toegang tot de eerste modules van de betaalde cursus.

Extra media beschikbaar over/van Madelon Vos: verdiep je verder

Speciale korting voor de producten van Madelon Vos

Hieronder vind je de beste acties. Na de gratis trials verschijnt vanzelf een kortingsactie voor als je daarna door zou willen gaan.

Op jouw succes!