De hoogste korting op de Amazon Next Level Opleiding

Altijd al willen ondernemen? Begin op Amazon

Je vraagt je misschien af waarom je met Amazon zou beginnen en niet gewoon met het verkopen van een product of dienst vanuit een fysieke locatie, zoals je eigen zolder of garage. Door digitaal te starten hoef je in het begin niet te investeren in een eigen magazijn en winkel. Je hebt ook geen extra personeel nodig om je pakket met producten samen te stellen of naar de post te brengen. Je ontvangt geen klanten aan de balie die over allerlei zaken uitleg willen weten, maar die vervolgens zonder iets te kopen weer je zaak verlaten. Alles wordt via Amazon geregeld en hiermee geef je jezelf een voorsprong op je ondernemersbestaan. Merk je in een latere fase dat er behoefte is aan een echte winkel? Dan kun je dat natuurlijk alsnog doen, maar dan heb je wel al een goedlopende onderneming en hoef je niet vanaf nul te starten.

Ben jij de geschikte persoon om via Amazon te verkopen?

Als kind heb je wellicht al wel eens gedroomd van iets voor jezelf starten. Dat was toen nog heel klein. Tijdens een evenement in het dorp verkocht je wat te eten of te drinken. Wanneer je hamsters kleintjes hadden gekregen verkocht je die aan vriendjes op school. Iets verkopen en kansen voor jezelf zien zit dan in je bloed. De ondernemer in je is er al, maar je hebt nog niet in de gaten hoe je het professioneel kunt aanpakken en er een goed inkomen mee kunt genereren. Iedereen die wat extra inkomsten kan gebruiken of van baan wil veranderen, kan via Amazon leren verkopen. Hiermee bereik je een inkomstenbron waarbij je producten over de hele wereld kunt aanbieden. En zodra je weet aan welke producten behoefte is, kun je hier makkelijk op inspringen. Nog mooier is het als je een specifieke behoefte kunt creëren. Maar waar start je mee?

Bekijk de introductievideo

Als je nog twijfelt kan een introductie op een training je een eind op weg helpen. Je krijgt dan inzicht in wat je concreet gaat leren. Voor zo’n introductievideo kun je je gratis aanmelden bij Amazon Next Level. En als het vuur aangewakkerd is, kun je ook nog een minicursus doen voor je met de officiële training start. Maar je kunt ook direct met de training beginnen en zo snel mogelijk met Amazon aan de slag gaan. Je leert onder andere of je geschikt bent om ondernemer te worden en welke vaardigheden hiervoor nodig zijn, hoe je een product en goede fabrikant vindt om via Amazon te kunnen verkopen en wat de minder leuke zaken van het ondernemerschap zijn, zoals bijvoorbeeld belastingen.

De rol van social media kanalen en reviews

Je gebruikt voor je hobby misschien al wel Facebook en Instagram, maar hoe kun je social media inzetten om je producten onder de aandacht van je doelgroep te brengen? Het gaat dan om meer dan alleen leuke foto’s maken en deze online posten. Je moet als ondernemer doorhebben welk kanaal op welk moment, welk product, welke aanbieding het beste is. Denk maar eens aan de feestdagen en wat de beste momenten zijn om je product extra in de schijnwerper te zetten. Het leuke plaatje op zich is dan niet genoeg, je hebt meer kennis nodig om Amazon als verkoopplatform te laten slagen. En de kneepjes van het vak leer je toch het beste van iemand met ervaring. Dit werkt niet alleen efficiënter, maar ook is er sneller een beter effect. Je krijgt hands-on tips van een kenner die de start al helemaal doorlopen heeft.

Startmodel of groeimodel?

Zelfs als je nu al een tijdje ondernemer bent, kun je gebruik maken van Amazon om je verkopen uit te breiden. Je ziet niet voor niks dat sommige bedrijven hun producten ook gewoon op Amazon hebben staan. Wanneer je alleen te vinden bent via je eigen website, doe je jezelf dan ook tekort. Iedereen zit op Amazon, zeker in een tijd dat fysiek winkelen niet altijd meer vanzelfsprekend is en ook veel praktischer is. Je bent zelf ook druk of focust je liever op andere zaken. Je laat je boodschappen al thuis afleveren, waarom dan andere producten niet? Een training via Amazon Next Level bereidt je voor op hoe je je huidige aanpak en strategie aanpast op het lanceren van je producten via één grote internetaanbieder als Amazon. Wanneer je al een eigen website hebt, hoef je deze natuurlijk niet stop te zetten. Maar je zult wel merken dat het uitbesteden van vooral zoiets als de klantenservice een verademing zal zijn.

Geschikt voor digital nomads?

De digitale nomade komt regelmatig in het nieuws en vaak vraag je je dan af hoe iemand eigenlijk kan leven als hij alleen maar onderweg is en geen vaste baan heeft. Je hebt toch een regelmatige inkomstenbron nodig om je reizen te kunnen financieren? Digitaal verkopen is bij uitstek geschikt voor digital minded people, maar het is zeker niet alleen voor hen. Je kunt er een volledig inkomen mee verdienen, of het beperkter opzetten en er een leuke zakcent aan overhouden. Ook past het bij mensen die hun inkomstenbronnen willen diversifiëren. Dit houdt in dat je niet van één opdrachtgever of bedrijf afhankelijk wilt zijn voor je inkomsten, maar dat je meerdere stromen geld laat binnenkomen. Hierdoor ben je minder afhankelijk van die ene bron en loop je minder risico. Zelfs mensen die eerder met pensioen willen gaan en bewust niet willen wachten met leven tot hun 68e levensjaar aangebroken is, kunnen met de verkoop via Amazon gericht actie ondernemen en aan hun doel werken.

Een goede training brengt je verder

Het groeimodel van een gedegen training brengt perspectief. Je start met de basiskennis en ontwikkelt je vaardigheden op Amazon, of bent al ondernemer, maar breidt je verkoopkanalen uit. Zodra alles goed loopt, ga je je soms vervelen. Ook kan je product of werkwijze zo goed aanslaan, dat je enthousiasme hierdoor nog meer groeit. Het kan je dan helpen om te weten hoe je jouw kennis en ervaring weer overdraagt aan anderen. Dit leer je ook bij de training van Amazon Next Level. Alle informatie kun je direct toepassen, maar je bepaalt uiteindelijk zelf in hoeverre je het bij je eigen bedrijf houdt, of dat je je diensten ook aan anderen gaat aanbieden.

Wanneer starten met een professionele cursus?

Soms kun je schrikken van de bedragen van cursussen en trainingen. En toegegeven, als je het geld niet hebt, is alles natuurlijk te veel. Realiseer je hierbij wel dat een goeddoordachte investering nooit weggegooid geld is. Heb je altijd al gedroomd van je producten met eigen label verkopen? Zoek je een nieuwe uitdaging? Of haal je gewoon een enorme kick uit omzet draaien? Dan kan de training je net dat duwtje in de rug geven om er nu echt mee van start te gaan. De kosten haal je er dan razendsnel weer uit. Het enige dat je je af moet vragen is of je eerst nog even door wilt sparen, zodat je de training in één keer kunt betalen, of dat je in maandtermijnen betaalt en daarbij sneller kunt starten op Amazon.

Wat kost een training bij Amazon Next Level?

Voor het trainingspakket betaal je nu € euro in plaats van €, maar deze prijs geldt alleen wanneer je het bedrag in één keer voldoet. Dat is dus maar liefst een voordeel van iets meer dan € en een flink bedrag dat je in eigen zak kunt houden. In termijnen betalen kan echter ook en dan krijg je nog steeds korting, maar in verhouding is de korting dan wel iets minder, dan wanneer je het bedrag ineens overmaakt. Kies je voor betalen in vier of twaalf maandtermijnen? Dan ben je respectievelijk € of € per maand kwijt aan de training. Als student heb je wellicht geen spaarrekening met meer dan duizend euro, maar twaalf maanden lang € betalen, klinkt dan ineens heel anders en schept mogelijkheden. Wanneer je in de avond na je studie of in het weekend je tijd aan Amazon besteedt, kun je misschien afscheid nemen van dat vervelende bijbaantje dat helemaal niet zo goed betaalt. En een moeder die al haar tijd aan de opvoeding van haar kinderen heeft besteed, krijgt nu misschien weer tijd om zichzelf te ontplooien, nu de kinderen overdag naar school gaan.

Persoonlijke aanpak

Wanneer de passie er al is om via Amazon te gaan verkopen, boek dan meteen je training en denk alleen nog na over hoe je wilt gaan betalen. Twijfel je nog wel een beetje, of weet je niet of de cursus voor jou wel geschikt is? Kijk dan naar de introductievideo of doe eerst de minicursus bij Amazon Next Level. Zodra je houvast krijgt over wat je gaat leren en hoe je je kennis kunt uitbreiden en toepassen, merk je meteen dat je verwachtingen uitkomen en is de volgende stap naar het volgen van de training snel gezet. Maak vooral ook gebruik van het netwerk en de coachingsmogelijkheden die aangeboden worden binnen de training. Je hoeft er niks extra voor te betalen en kunt er gigantisch voordeel mee doen. Gun jezelf deze expertise om persoonlijk te groeien en (extra) inkomen te genereren.