Plazatalk: weggevers en kortingen

Een E-learning platform voor de E-commerce: het is er eindelijk. E-commerce is voor bedrijven een steeds groter onderdeel van hun dagelijkse taken. Als onderneming kun je niet meer zonder een eigen webshop. Sinds we onze producten online kunnen bestellen, willen mensen eigenlijk vrijwel niets anders meer. Het is simpelweg gemakkelijk om vanuit je luie stoel te bestellen wat je maar wilt. Dat gemak vinden mensen fijn. Daardoor is E-commerce groter en groter geworden. Ook voor individuen en ZZP’ers kan de E-commerce uiterst lucratief zijn, mits ze het juiste aanpakken. Echter is de concurrentie op dit vlak groot. Hoe ga je hiermee om? Hoe optimaliseer je jouw verkopen via platformen zoals Bol.com en Amazon? Op Plazatalk leer je dit en meer. Hieronder vertellen we je meer over Plazatalk, hun prijzen, weggevers en kortingen die je hier kunt scoren.

Over Plazatalk

Plazatalk is het online platform voor iedereen die zijn E-commerce vaardigheden wil verbeteren. Dit platform is opgericht door Bas Urlings, een uitstekende mentor met veel praktijk ervaring. Zo heeft hij meer dan 15 jaar gewerkt met diverse E-commerce platformen. Tevens heeft Bas meerdere awards gewonnen, waaronder een award in 2018 voor het snelst groeiende E-commerce bedrijf. Via de diverse marketplaces over de hele wereld heeft Bas bijna 15 miljoen sales geplaatst. Een ongekend hoog aantal. Kortom, Bas weet wel van wanten als het gaat om E-commerce. Bekende partners die het bedrijf verder heeft geholpen zijn het Algemeen Dagblad, BNR Nieuwsradio, het Ondernemerscollege, Twinkle Digitale Commerce en De Volkskrant.

Als je nog niet overtuigd bent van de meerwaarde van een cursus van Plazatalk, kan het interessant zijn om de leesvoer op de site van Plazatalk eens nader te bekijken. Hier kun je al een hoop interessants lezen, en deze blogs zijn nog gratis ook. Stel je eens voor wat voor info je krijgt als je voor de betaalde content kiest. De E-commerce activiteiten kunnen diverse platformen behelzen. Zo vind je op de site van Plazatalk een cursus verkopen via Bol.com. Nu denk je misschien: verkopen via Bol.com, dat kan toch iedereen? De drempel is inderdaad laag om als derde partij te verkopen via Bol.com. Maar goed verkopen via dergelijke sites is een vak apart. Er zijn vele aanbieders hier te vinden die geen enkel product kwijt kunnen. Het is een vak waar je de fijne kneepjes van moet leren. Dat leer je op deze site.

Verkopen via Bol.com is niet de enige cursus die je op deze site kunt vinden. Zo kun je ook leren om te verkopen via Amazon. Op Amazon heb je zowel meer concurrentie als dat je een groter bereik hebt, aangezien Amazon een internationale webwinkel is. Het heeft zo zijn eigen uitdagingen, die je allen zult leren tijdens deze cursus. Een andere opleiding waarvoor je kunt kiezen is een Whitelabel merk starten. Door een Whitelabel op te richten ben je in staat om via diverse platforms je producten te verkopen. Dit wordt ook wel een private label genoemd. Dit is anders dan verkopen via Bol.com of Amazon aan de hand van producten van anderen. Tot slot kun je de cursus Inkopen via China doen. Via China kun je producten voor lage prijzen kopen, die je vervolgens voor een hogere prijs doorverkoopt. De potentie voor flinke winst is er. Ook dit is een handige cursus waar je veel van zult opsteken. Het aanbod van Plazatalk is dan ook reuze interessant.

De prijzen van Plazatalk

Voordat we het over de prijzen van de cursussen van Plazatalk gaan hebben, is het het vermelden waard dat er een hoop gratis content op de site van Plazatalk te vinden is. Ten eerste kun je het gratis boek Nu of Nooit op Amazon van Bas claimen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je email adres in te vullen, verder is alles geheel vrijblijvend. Ook de E-book versie kun je via deze site gratis downloaden. Zo heb je weer wat extra leesvoer. Daarnaast is er een online masterclass die je gratis kunt volgen genaamd Verkopen op Amazon. Dit geeft je een eerste voorproefje van wat je kunt verwachten van de cursussen. Bovendien is deze online masterclass van zichzelf al bijzonder informatief.  De moeite waard, kortom. Tot slot heeft Plazatalk zijn eigen blog. Deze blog posts zijn allen bijzonder interessant en bevatten al interessante weetjes en info waar je iets mee kan. Ook dit is een aanrader.

De cursussen zijn waardevol en daar hoort dan ook een prijs bij die hier bij past. Je krijgt waar voor je geld, dat durven we alvast te verklappen. Dit zul je ook terug lezen in de online reviews die er over Plazatalk te vinden zijn. Bas weet de stof goed over te brengen en geeft je handvatten waar je jezelf aan vast kunt houden. Dat is fijn, zeker wanneer je jouw eerste stappen op het gebied van E-commerce zet. De goedkoopste cursus uit het aanbod van Plazatalk is de cursus Inkopen in China. Deze cursus kost 697 euro. De cursus Whitelabel Merk Starten zal je 797 euro kosten. Zowel de cursus Verkopen op Bol.com als de cursus Verkopen op Amazon kost 1497 euro.

Plazatalk weggevers en kortingen

Plazatalk biedt zijn cursussen al aan voor een schappelijke kwaliteit. Qua prijs – kwaliteit verhouding zijn er weinig opleidingen die dit beter doen. Dat is sowieso al een pluspunt. Maar het mooie aan Plazatalk is dat je hier ook een hoop partner deals vindt die jij kunt scoren. Hierdoor kun je gelijk fijne kortingen scoren terwijl je jouw eerste stappen op het gebied van E-commerce zet. Ten eerste kun je mooie kortingen scoren bij diverse Amazon partners. De nadruk ligt hierbij op product research. Zo kun je bij Sellics maar liefst 90% korting scoren als je de unieke code van Plazatalk gebruikt. Ook bij product research services zoals Helium 10, Jungle Scout en Viral Launch kun je flink geld besparen. Dergelijke sites kunnen je een hoop vertellen over je producten en welke het goed doen of niet.

Daarnaast kun je kortingen scoren op het gebied van outsourcing. Zo is het mogelijk om een gratis account aan te maken bij sites zoals Fiverr, Toptotal en FreeUp. Voor Project Management kun je een gratis account aanmaken bij Airtable, terwijl je Hubstaff 14 dagen gratis kunt gebruiken. Daarnaast krijg je 20% korting als je TextExpander gebruikt. Voor het opbouwen merk kun je kortingen scoren bij MerkEcht en InkyDeals. Bij deze sites kun je respectievelijk merkonderzoek vanaf 85 euro laten uitvoeren (een schijntje) of een gratis account aanmaken. Op het gebied van boekhouden en accountancy kun je TaxJar 30 dagen gratis uitproberen. Daarnaast kun je 20% korting voor 6 maanden ontvangen op A2X. Ook kun je gebruik maken van een gratis rechtsvorm test bij Firm 24.

Hiermee hebben we het nog lang niet gehad als het gaat om de kortingen die je kunt scoren via Plazatalk. Zo kun je ook van voordelen profiteren op het gebied van shipping en inspectie. Zo kun je 25 dollar korting scoren bij Topwin Inspection. Daarnaast kun je InventoryPlanner 14 dagen gratis gebruiken. Ook is het mogelijk om 30 dagen gratis gebruik te maken van EffectConnect. Tevens kun je profiteren van kortingen wanneer je jouw landingspagina gaat creëren. Zo kun je 38% korting scoren bij Simvoly, 14 dagen gratis gebruik maken van Leadpages en 2 weken gratis gebruik van Unbounce. Tot slot kun je nog vele kortingen scoren op het gebied van marketing tools, video / webinar hosting, marketing tools, business tools en geldzaken.

Webshops als Bol.com zijn super populair

Kijk maar eens naar Bol.com: hun cadeaubon is de meest gekochte en gegeven cadeaubon van Nederland. Dat betekent dat al die mensen er iets mee willen kopen, en dat kan dus gewoon jouw product zijn. Het loont echt om jouw producten op Bol te zetten.

Conclusie over Plazatalk

Als Plazatalk alleen zijn cursussen zou aanbieden, zou het al van zichzelf een interessante site zijn. Bas Urlings weet overduidelijk waar hij het over heeft en heeft meerdere prijzen gewonnen op het gebied van E-commerce. Als je hier interesse in hebt, zit je bij hem sowieso wel goed. Maar de extra kortingen die je hier kunt scoren maken een cursus volgen via Plazatalk nog interessanter. Je kunt meteen veel geld besparen op je eerste stappen op het gebied van E-commerce als je hier gebruik van maakt.

Op jouw succes!