Korting op de Salespassie Academie

Salespassie Academie: info over prijzen en acties

De Salespassie Academie heeft in korte tijd een goede naam opgebouwd onder ondernemers. Voor iedereen die de sales en leads van zijn bedrijf wil verbeteren, is een opleiding bij deze academie een geschikte optie. Salespassie is een ware specialist op dit vlak. Dit is ook nodig, want nog altijd halen bedrijven te weinig rendement uit hun leads en sales. Zo volgt bijna de helft van alle bedrijven in Nederland een lead niet op. Je kunt het je haast niet voorstellen, maar het is echt zo. Bedrijven laten zo een hoop potentiële winst lopen, vaak om redenen die begrijpelijk maar onlogisch zijn. Alles wat je over de Salespassie Academie moet weten, van prijzen tot acties waarmee je voordeel kunt scoren, lees je hieronder. Maar laten we beginnen met een introductie van wat de Salespassie Academie precies is.

Wat is de Salespassie Academie?

Salespassie is een bedrijf dat gespecialiseerd is in sales. Bedrijven kunnen bij hen terecht als ze merken dat op dit vlak nog veel winst valt te behalen. Nog altijd worden sales en leads ondergewaardeerd bij bedrijven. De helft van de bedrijven doet nog altijd niet aan opvolging als het gaat om leads. Zonde, want deze leads kunnen het verschil maken tussen falen en succes. Salespassie leert bedrijven hoe ze een ideale klantacquisitie strategie op kunnen bouwen. Deze strategie zal het fundament zijn voor alle sales. Je kunt bij hen een opleiding volgen om dit zelf te leren, maar je kunt Salespassie ook zelf inschakelen als je jouw sales wilt uitbesteden. Zij werken hierbij op een no cure, no pay basis. Zonder resultaten kost het je dus niets en als er wel resultaten worden behaald levert het jouw meer winst op. Het risico voor jou is dus 0.

Naast hun eigen werkzaamheden is er nu ook de Salespassie Academie. Deze academie is perfect voor iedere ondernemen die zijn vaardigheden op het gebied van leads en sales wil verbeteren. Voor vele bedrijven is er op dit vlak behoorlijk wat winst te halen. We vertelden je hierboven al dat sommige ondernemingen nog behoorlijk laks zijn op het gebied van de opvolging van leads. Maar ook op het vlak van sales is er nog genoeg ruimte voor verbetering. Vaak hoef je niet eens nieuwe klanten aan te trekken om meer winst te genereren. De Salespassie Academie bevat meerdere opleidingen die je vooruit kunnen helpen. Hieronder vertellen we je meer over de prijzen van de Salespassie opleidingen en of je mooie kortingen bij hen kunt scoren.

Wat zijn de prijzen van de Salespassie Academie?

De opleiding van de Salespassie Academie staat ook wel bekend als Sales Mastery. De naam zegt het al: tijdens deze 4 daagse cursus ga je alle fijne kneepjes van het sales vak onder de knie krijgen. De resultaten zul je snel zien qua winst en omzet. Het normale pakket van Sales Mastery kost 497 euro. Dit is een online video training waarbij je het salesmodel van Salespassie aangeleerd krijgt. Dit model is al succesvol geweest voor diverse soorten ondernemingen en kan ook jouw bedrijf verder helpen. Dit zijn de best practices die Salespassie ook zelf gebruikt om klanten te binden. Dat zijn niet de enige voordelen wanneer je deze training bestelt.

Het mooie aan deze training is dat je er ongelimiteerd toegang tot hebt. Vaak zie je dat trainingen na enkele maanden weer offline worden gehaald. Zonde, want de kennis uit deze trainingen kan altijd behulpzaam zijn. Bovendien beschikt Salespassie over een eigen ledenomgeving, waar je alle stof terug kunt vinden. Je hebt er immers voor betaald, dus het zou zonde zijn als deze leerstof weer verdwijnt na enkele maanden. Tijdens deze training zul je geholpen worden de experts van dit bedrijf. Met een naam als Salespassie weet je al dat sales daadwerkelijk hun passie zijn en dat ze hier alles van weten. Als je online reviews van dit bedrijf hebt opgezocht, weet je ook dat hun klanten altijd tevreden zijn en dat ze daadwerkelijk resultaat behalen. Dat is waar het om gaat.

Wat leer je zoal tijdens de Sales Mastery opleiding? Ten eerste leer je meer over je eigen presentatie. Hoe kom je het beste over op anderen en hoe kom je over als een expert in plaats van dat het lijkt dat je aan push verkoop doet? Je wilt niet te agressief iets aan mensen verkopen, je wilt eigenlijk juist dat deze mensen naar jou toe komen vanwege jouw expertise. Daarnaast leer je hoe je een uitstekende pitch kunt ontwerpen. Een goede pitch is als een goede openingszin: hoe beter deze is, hoe groter de kans is dat je scoort. Tevens zal er dieper ingegaan worden op de juiste vragen om te stellen tijdens een gesprek met een potentiële klant. Je zult versteld staan over de verkeerde vragen die men stelt, waardoor klanten afschrikken. Een goede strategie voor dit alles is hierbij van groot belang. Zonder strategie mis je het fundament waarop je jouw sales kunt bouwen. De klantenacquisitie strategie van Salespassie is solide en je kunt er op vertrouwen.

Master Closer

Daarnaast heb je de optie om te kiezen voor de Master Closer opleiding. Deze cursus stelt een prikkelende vraag. Wist je namelijk dat het mogelijk is om je omzet en winst te vergroten zonder dat je er nieuwe klanten bij krijgt? De kunst van het closen kan je een hoop opleveren. Tijdens deze video training leer je onder meer hoe het upsellen in zijn werk gaat, hoe je eenvoudig stromen van inkomsten er bij kunt krijgen en hoe je dit doet zonder er te veel tijd aan te spenderen. Deze cursus kun je volgen vanaf 90 euro.

De E-books van de Salespassie Academie

Het is natuurlijk ook mogelijk dat je meer van de zelfhulp bent. Cursussen en opleidingen vind je een hoop gedoe, je gaat liever zelf aan de slag. In dat geval zijn de E-books van Salespassie iets voor jou. Ten eerste is er het E-book Masterclass Sales. Dit boek bevat alles wat je moet weten over sales en is een aanrader voor iedere ondernemer. Onder meer leert dit boek je hoe je nooit meer verlegen hoeft te zitten om leads en wat de stappen zijn die horen bij een financieel vrijer leven. Masterclass Sales kost 40 euro. Daarnaast is er het E-book genaamd Sales Mastery: 27 Gouden Verkooptips. De naam van dit boek zegt het al: hierin vind je de 27 beste tips van dit moment die je meteen kunt toepassen binnen je sales en je marketing. Dit boek kost 27 euro. Gezien de waardevolle info die in deze boeken te vinden is, is deze prijs een schijntje.

Salespassie Academie welkomstcadeau

Salespassie zou Salespassie niet zijn als ze niet precies zouden weten hoe ze nieuwe klanten moeten aantrekken. Voor nu geldt er zelfs een extra mooie korting. De eerste 100 mensen die een pakket bij Salespassie bestellen krijgen een korting van 93% op de normale prijs. Waar je normaal gesproken 497 euro betaalt, betaal je nu eenmalig 47 euro. Dat is een absurd hoge korting, praktisch een weggevertje. Als je op zoek bent naar het juiste moment om je vaardigheden op het gebied van sales te verbeteren, is dit het teken dat je nodig hebt. Een korting van 93% komt vrijwel nooit voor. Wat een lekker welkomstcadeau is dat! Kortom, waar wacht je op? Maak er nu gebruik van. Je hebt acties en Acties met de hoofdletter A. Sales is zo’n belangrijk onderdeel van het ondernemerschap. Optimaliseer het aan de hand van deze opleiding. Succesverhalen gebaseerd op deze cursus zijn er in grote getalen. Word jij het volgende succesverhaal?

Conclusie

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn de prijzen van de Salespassie Academie uiterst aantrekkelijk. Dat niet alleen, maar als je nu snel bent kun je ook nog eens profiteren van een extreem mooie korting van maar liefst 93%. Naast hun opleidingen heb je ook kunnen lezen wat hun E-books kosten. Voor iedere ondernemer met een interesse in sales zijn de cursussen van deze academie een aanrader. Hun opleidingen hebben vele bedrijven al flinke verbeteringen van hun omzet en winst laten behalen. Ook voor jou is dit mogelijk.

Wees er dus snel bij en profiteer van deze mooie kortingen. Bovendien betaalt het zichzelf uit: hoe beter je wordt in sales, hoe meer winst je behaalt. Sales is zo’n essentieel onderdeel van ieder bedrijf. Ook jij zult zien dat je op dit vlak nog letterlijk veel winst kunt behalen.