De kortingspagina

Via de button hieronder kom je op de verborgen actiepagina terecht voor extra korting op de Whatsnext Community. Ook vind je daar een optie om het gratis uit te testen.

De Whatsnext Community: uitgebreide review van wat de community te bieden heeft

Heb jij al gehoord van de Whatsnext Community? Binnen Nederland is dit een unieke community. Hij bestaat uit werkende professionals en tal van gedreven ouders die weinig tijd, maar veel passie hebben. Aan het hoofd van de Community staat een team van experts dat jou helpt en ondersteunt bij day traden en het opbouwen van een passief inkomen. Benieuwd wat Whatsnext Community voor jou kan betekenen? Je leest het in dit uitgebreide review.

Onze zoektocht naar het allerbeste platform voor technische analyse

Whatsnext Community blinkt onder meer uit op het gebied van technische analyse. Dat betekent dat je aan de hand van uitvoerig onderzoek trends in onder meer aandelen en markten probeert aan te wijzen, waar je vervolgens op slimme wijze met investeringen op in kunt springen. Technische analyse draagt eraan bij dat je de risico’s verkleint en kans op winst vergroot. Dat is iets waar elke belegger dagelijks behoefte aan heeft. Wij vormen geen uitzondering.

Wat maakt ons geschikte technische analyse reviewers?

Wij hebben de nodige ervaring met technische analyse (lezen en bestuderen, niet zelf maken, helaas) en het onderdeel zijn van een belegging community. Beleggen is iets complexs. Op het oog lijkt het vrij makkelijk te voorspellen wat slim is om in te investeren, maar in de praktijk valt het toch vaak tegen. Technische analyse is iets complex, het vereist oefening en geduld. Maar aangezien wij ons in beurzen verdiepen, hebben we er zeker oor naar.

Blijf kritisch op het complete technische analyse aanbod

Er zijn intussen best wat online handelscommunities actief waar je onder meer uitgebreide technische analyses op vindt. Veel van die communities richten zich op de beurs in het algemeen, maar er zijn ook communities die zich bijvoorbeeld alleen op cryptovaluta richten. Je hoort veel tegenstrijdige geluiden onder (ook ervaren) beleggers, soms zelfs binnen het platform zelf. Niemand kan jou van tevoren garanties geven over wat de beurzen gaan doen.

Onze aanvankelijke scepsis over technische analyse

Tja… Leuk en aardig, weer zo’n handelsplatform, dachten we in eerste instantie over Whatsnext Community. Maar wat voegt het nu echt toe? Gelukkig kunnen we nu zeggen dat het platform een hoop te bieden heeft. We zijn zelfs erg te spreken over Whatsnext Community. Dat komt omdat er hier geen garanties worden gedaan. Je wordt vooral op tijd gewaarschuwd voor risico’s, waardoor je missers vermijdt. Ook word je gewezen op unieke kansen.

Wat belooft een technische analyse community platform je zoal? Broodje aap?

Eén ding is zeker een handelscommunity of technische analyse platform dat je met 100% zekerheid durft te zeggen dat je flinke winst gaat behalen, schudt het allemaal uit zijn mouw. Er zijn geen garanties: dat is het eerste dat een geroutineerde handelaar je vertelt. Wel is het zo dat ervaren handelaren, die technische analyses uitvoeren en vertrouwen op het verstand in plaats van de emotie, veel minder sneller domme fouten maken en relatief meer winst behalen.

Whatsnext Community beoordeeld op basis van deze criteria

Een goed technische analyse platform moet wat ons betreft aan het volgende voldoen:

 • Je moet er veel verschillende informatie kunnen vinden
 • De informatie moet goed onderbouwd zijn
 • Je moet er verschillende geluiden op kunnen horen (ruimte voor discussie)
 • Je moet praktische tips krijgen
 • Je moet ook gewezen worden op de risico’s
 • Het platform moet voor iedereen – beginner en expert, oud en jong – toegankelijk zijn.

Onze Whatsnext Community onderzoeksdata

Beste manier om Whatsnext Community – of ieder ander soort platform – te onderzoeken, is door het platform in de praktijk te bezoeken. Dan hebben we het niet over één of twee keer. Nee, we hebben het over van onder tot boven uitpluizen. Dat is precies wat de redactieleden gedaan hebben. We hebben ons stuk voor stuk ingeschreven en zijn flink op onderzoek uit gegaan. Wat we ook gedaan hebben, is verschillende reviews lezen over het Whatsnext platform.

In het kort: wat is Whatsnext Community precies?

Whatsnext Community is een platform waar je, naar eigen zeggen, tijd kunt besparen, geld kunt verdienen en beiden vervolgens aan je prioriteiten kunt besteden. Het platform wil voorkomen dat jij slapeloze nachten hebt en grijze haren krijgt. Je krijgt to-the-point tips op crypto- en handelsgebied. De professionals van het platform gaan dagelijks op zoek naar de beste deals en de meest betrouwbare projecten. Je kunt ook de trades van de teamleden kopiëren.

De gezichten achter Whatsnext Community?

Whatsnext Community is onder meer opgericht door Rob Duijvestijn en Patrick Jongeneel. Rob Duijvestijn deelt binnen het platform op dagelijkse basis zijn visie op de markt en laat zien hoe hij handelt. Patrick Jongeneel is ook op YouTube en Discord te vinden waar hij zijn kennis deelt.

Hoe ziet het platform er vanbinnen precies uit?

De Community bestaat uit een club handelsprofessionals die jou gaan helpen met handelen op de beurs en het opbouwen van een passief inkomen. De doelgroep bestaat met name uit volwassenen en ouders met een druk dagelijks leven. Waar de professionals zich uitgebreid focussen op de markt, statistieken en de handel, kun jij hun inzichten overnemen en zelfs kopiëren. Zo hoopt Whatsnext Community dat je tijd over hebt voor dingen die je leuk vindt.

Whatsnext Community bestaat intussen uit ruim 8000 Discord leden, waaronder ruim 700 Premium leden. Het kanaal heeft bijna 10.000 volgers en krijgt veel positieve reviewers. Samen zijn de gezichten achter Whatsnext Community goed voor ruim 20 jaar ervaring in het vak.

Onze ervaringen met Whatsnext Community: we boekten deze resultaten

Whatsnext Community is wat ons betreft een prima platform waar je makkelijk uit de voeten kunt als je geen enkel verstand hebt van handelen. Stukje bij beetje leer je bij, zonder dat je ooit iets wordt opgedwongen of dat je je overvallen hoeft te voelen. Door actief de tips en de handelstransacties van de professionals te volgen, boekten we stuk voor stuk bescheiden winst.

Welke kosten maak je bij Whatsnext Community?

Je krijgt toegang tot De Whatsnext Community met een Discord abonnement. Je kunt gebruik maken van Premium Discord. Je krijgt dan 10-20% van de Premium diensten. Als je kiest voor Premium Discord, betaal je 58 euro per maand (afgeprijsd van 85 euro). Voor dat geld krijg je 24-7 ondersteuning, toegang tot scalps, trades, presales en maximaal rendement.

Is Whatsnext Community het geld waard?

Kies je voor Gratis Discord dan kun je de plank nooit misslaan. Je betaalt niets, maar zult er zeker wat van opsteken. Kies je voor Premium Discord, dan krijg je toegang tot exclusieve inzichten en kun je bovendien de handelstransacties volgen van bewezen succesvolle traders. Wat ons betreft is Whatsnext Community zijn geld zeker waard. Mits je ten minste bereid bent echt met geld te gaan schuiven. Dagelijks ben je hier slechts 10-15 minuten voor kwijt.

Onze mening over de verschillende Whatsnext diensten

Hieronder bespreken we in het kort de verschillende diensten die Whatsnext Community aanbiedt en wat je hier precies van mag verwachten. Er zit ongetwijfeld ook een optie voor jou tussen.

Dienst 1: Gratis Discord contract
Een Gratis Discord contract is 100% vrijblijvend en 100% gratis. Zoals gezegd, krijg je met dit contract toegang tot een selecte hoeveelheid Premium Diensten: 10-20%. Ook krijg je direct tot het gratis netwerk. Wij raden Gratis Discord aan om te kijken of Whatsnext bij je past.

Dienst 2: Premium Discord
Premium Discord is, zoals gezegd, een betaalde dienst. Je bent nu 58 euro per maand. Hiervoor krijg je toegang tot alle content die Whatsnext Community online heeft gezet (en dat is nogal wat). Je krijgt optimale ondersteuning, toegang tot scalps, trades, presales. Je vindt er onder meer een basiscursus voor crypto en handelen, maar ook een Crypto Mastery cursus.

Premium Discord is goed voor maar liefst 40 uur educatieve content. Je krijgt toegang tot passief inkomen strategieën, updates en charts. Bovendien krijg je feedback op je eigen protfolio.

Dienst 3: Cryptocursus
Je kunt ook de afzonderlijke Cryptocursus volgen. Je kunt ervoor kiezen om in één keer te betalen of verdeeld over drie termijnen. De Crypto cursus is ideaal voor iedereen die crypto wil ontdekken of die het maar niet lukt om Cryptohandel winstgevend te maken. Je leert hoe je met minimale tijdsinvestering optimaal rendement haalt, hoe je zelf technische analyses maakt en hoe je marktpatronen kunt herkennen. Ook werk je aan een stressvrije mindset.

Onze Whatsnext Community criteriumscores

We geven Whatsnext Community de volgende cijfers:

 • Kwaliteit – 9
 • Prijs – 8
 • Hoe actueel is Whatsnext? – 10
 • Hoeveelheid materie – 10
 • Hoe diepgaand is Whatsnext? – 9
 • Support – 8.5
 • Gebruiksvriendelijkheid – 8
 • Expertise van de professionals – 9
 • Toekomstbestendigheid – 8.5
 • Functionaliteiten – 8
 • Bonussen – 9, uitgebreide en toegankelijke gratis Discord.

Wat maakt Whatsnext Community uniek ten opzichte van concurrenten?

Whatsnext Community is een platform dat je helpt tijd en geld te besparen, zodat je beide vrijer kunt besteden. Het platform wil de juiste kennis niet alleen laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk maken, maar ook nog eens voorkomen dat jij uren kwijt bent aan handelen. Je vindt een up-to-date platform met het laatste cryptonieuws en krijgt inzicht in de persoonlijke trades van de expert. In een handomdraai krijg je door hoe het ‘spelletje’ werkt.

Een expert over Whatsnext Community

Voor ons onderzoek hebben we ook een expert naar Whatsnext Community laten kijken. Deze is zeer te spreken over de ‘rechttoe-rechtaan’ aanpak. Whatsnext doet wat het belooft en biedt een oase aan crypto- en handelskennis in een zee van onzekerheid. Uitstekende houvast.

Waarom je aan een gratis community alternatief niet veel hebt

Online vind je overal informatie over hoe je precies moet handelen en welke crypto deugen en welke niet. Maar het probleem is dat je veel tegenstrijdige geluiden hoort en dat veel informatie onvolledig is of totaal niet onderbouwd. Als leek is het bijna onmogelijk het kaf van het koren te scheiden en te weten wat je moet geloven. Bovendien, als je dan toch naar een geschikt gratis alternatief op zoek bent, kies dan voor de Whatsnext Gratis Discord.

Onze support ervaringen: hoe goed behandelt de Community onze vragen?

De support afdeling van Whatsnext Community is vrij klein, maar doet het zeker niet onaardig. Je kunt gemakkelijk contact opnemen via mail (info@whatsnextcommunity.com) of WhatsApp. De professionals zullen je in ieder geval niet bellen. Mocht je vragen hebben over crypto of over één van de diensten, dan kun je die zonder aarzeling stellen. Je krijgt snel reactie.

Voor wie is Whatsnext Community geschikt?

Whatsnext Community is voor iedereen die op eigen benen staat, een druk leven leidt en op zoek is naar een stabiel tweede (passief) inkomen. Whatsnext heeft als streven jou zoveel mogelijk te ontzorgen en de vragen die je hebt te beantwoorden nog voor je ze gesteld hebt. Kortom: het platform streeft ernaar dat jij genoeg tijd en energie overhoudt voor wat je leuk vindt.

Wat moet je voor de community overhebben?

Sommige mensen zijn uitstekend in staat in hun uppie te handelen. Andere mensen vinden dat te spannend, of zien hun beoogde winst in rook opgaan. Als je een steuntje in de rug wilt en met succes gaan beleggen, hoef je je alleen maar in te schrijven voor de Discord. Het meeste uit je Whatsnext Community ervaring haal je uit de betaalde versie. Als betalend lid krijg je uitgebreide ondersteuning. Verder vraagt Whatsnext dagelijks maar een fractie van je tijd.

Stappenplan: zo begin je met Whatsnext Community

Lid worden van Whatsnext Community is heel eenvoudig. Je brengt allereerst een bezoek aan de website en kijkt of het platform bij je past. Zo ja? Dan adviseren we je je eerst in te schrijven voor de gratis Discord. Je kunt op een later tijdstip altijd nog upgraden naar de Premium versie.

Hoe zijn technische analyses door de jaren heen geëvolueerd?

Technische analyses worden al decennia lang uitgevoerd, maar met de opkomst van nieuwe handelsproducten als crypto valuta moeten hier weer andere variabelen op los gelaten worden. Het fijne van het internet is dat veel technische analyses nu heel eenvoudig zijn op te vragen.

Hoe vaak wordt de Community geüpdatet?

De naam Whatsnext zegt het al: alles draait om het nu en de nabije toekomst. Dat houdt in dat de professionals van het platform zich dagelijks bezighouden de beurs en het maken van de voorspellingen. Bovendien kun je op dagelijkse basis hun eigen investeringen volgen. Zo ben je ervan verzekerd dat Whatsnext Community altijd volledig up to date en op de hoogte is.

Ervaringen van anderen met Whatsnext Community

Whatsnext wordt door veel klanten erg positief beoordeeld. Zo is er bijvoorbeeld veel bewondering voor de transparantie van het bedrijf en over de heldere uitleg over moeilijke dingen. Er wordt veel tijd in jou als klant gestoken. De experts stralen enthousiasme en positiviteit uit.

Bullet-samenvatting: andere reviews van Whatsnext Community

Dit is wat andere bekende reviewsites geschreven hebben over de Community:

RecensentSamenvatting review
Trustpilot.comOp Trustpilot krijgt Whatsnext Community een gemiddelde beoordeling van liefst 4.8 uit 5. Omgerekend is dat een 9.6 uit 10. Maar liefst 88% van alle stemmers geeft 5 sterren.
Dejongebelegger.nlDe reviewer ziet Whatsnext als de beste Discord community op het gebied van gratis content. Je vindt hier veel waardevolle content.
Verdienexpert.nlWhatsnext Community doet wat het belooft en geeft je waar je naar op zoek bent. Whatsnext wordt omschreven als ‘erg compleet product’.
Thereviewstar.comDe reviewer ziet als groot voordeel van Whatsnext dat er een hoge mate van kennisuitwisseling is, dat je sterke technische oproepen krijgt en kunt vertrouwen op veel ervaring. Kortom: het abonnement is zeker de moeite waard.
Volgendegeneratie.nlWhatsnext is rijk aan kennis op het gebied van cryptocurrency. Het platform krijg een gemiddelde van 8.8 uit 10: een 9 voor service, prijskwaliteit en professionaliteit en een 8 voor tarieven.
  

Alternatieven voor Whatsnext Community: welke vergelijkbare platforms zijn er te vinden?

Meeste waard voor je geldProRealTime – op dit grafieken en trading platform hou je real time de koersen in de gaten
Deze zouden wij aanschaffenBeleggen.com – het platform van Harm van Wijk brengt allerlei soorten beleggers samen: beginners, maar ook ervaren krachten
Dit is de beste optie voor wie geïnteresseerd is in renderende beleggingsfondsenUnitedmonkies – krijg toegang tot de beste, meest betrouwbare beleggingsfondsen.

Conclusie: moet je wel of niet beginnen met Whatsnext Community?

ReviewPlatform Whatsnext Community
SamenvattingWat ons betreft is Whatsnext Community een platform dat je zeker in de gaten moet houden. Je vindt hier alle kennis en inzichten die je nodig hebt om op de beurs uit de voeten te komen. Sterk gratis gedeelte en je investering als Premium member verdien je binnen de kortste tijd terug.
Review doorDe Redactie
Beoordeling9.0.

Garantie Whatsnext Community

Whatsnext Community geeft een niet-goed, geld-terug garantie van 14 dagen. Binnen die tijd kun je contact opnemen en je geld terug te krijgen. Je moet dan wel de hele cursus doorlopen hebben, kunnen aangeven waarom het membership niet is wat je ervan hoopte en de makers de tijd geven de rubrieken aan te vullen die naar jouw mening nog ontbreken.

Kortingscode Whatsnext Community

Whatsnext Community biedt korting aan voor de eigen Crypto Cursus. Als je een betalend Premium lid bent, krijg je op alle betaalde diensten voorrang. Als Premium lid krijg je met de code WN250 25% korting op je aankoop. We raden je aan actuele kortingen in de gaten te houden.

Is gratis beginnen met de Community ook mogelijk?

Jazeker, zoals gezegd kun je van de gratis Discord gebruik maken. Je krijgt hiermee toegang tot een klein deel van de premium diensten. Gratis Discord biedt een goede mogelijkheid om te kijken of de Whatsnext Community bij je past en of overstappen naar Premium Discord je ligt.

Jouw technische analyse vervolgstap

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de actuele (crypto)markt en wil je in korte tijd een extra, passief inkomen opbouwen? Dan raden we je zeker aan.

FAQ: veel gestelde vragen over de Whatsnext Community

 • Is de Crypto cursus van Whatsnext Community ook geschikt voor beginners?

Jazeker, de cursus behandelt juist in eerste instantie de basis van crypto en duikt dan steeds dieper op de materie in. In totaal bestaat de cursus uit vijf levels. Zo bereik je langzaam pro niveau.

 • Is de Crypto cursus ook geschikt voor ervaren handelaren?

Absoluut. Hoewel het eerste niveau waarschijnlijk te simpel voor je is (en gratis voor betalende leden), zullen de vier overige levels een stuk dieper ingaan op de materie. In de cursus vind je onder meer geavanceerde strategieën om te handelen in cryptovaluta.

 • Hoelang duurt het voor je Premium Discord geactiveerd wordt?

Het duurt maximaal 24 uur. Je hoeft alleen maar even te wachten tot je betaling verwerkt is en je aan het systeem bent toegevoegd. In principe kun je direct nadat ingeschreven al beginnen.

 • Voor wie is het Premium abonnement geschikt?

Het Premium abonnement is voor iedereen die in de cryptomarkt wil investeren en zich daar op verantwoorde wijze in wil verdiepen. Stukje bij beetje leer je hoe cryptotraden in zijn werk gaat, je ontdekt strategieën en leert patronen zien. Bovendien kun je de professionals kopiëren.

 • Zijn er kortingscodes te vinden van exchanges?

De Whatsnext Community experts maken gebruik van meerdere exchanges. Hier kun je als Premium lid kortingscodes voor krijgen. Met één klik op de knop maak je gebruik van die korting als je je bij één van de aangesloten exchanges aanmeldt. In Discord kun je alle kortingscodes voor aangesloten partners terugvinden onder het toepasselijke kopje “kortingscodes”.

 • Waarom maakt Whatsnext Community van Discord gebruik?

Discord sluit het beste aan bij de diensten die Whatsnext aanbiedt. Binnen Discord verschillende kanalen. Je kunt zelf aangeven van welke van deze kanalen je notificaties wilt ontvangen. Mocht er iets gebeuren in de markt, dan krijg je via de kanalen in korte tijd een notificatie.

Gratis media over Whatsnext Community

De volgende links bieden extra info over de technische analyse Community:

De kortingspagina

Via de button hieronder kom je op de verborgen actiepagina terecht voor extra korting op de Whatsnext Community. Ook vind je daar een optie om het gratis uit te testen.

Op jouw succes!