De hoogste actuele korting & gratis materiaal van de BNB Verhuurcursus

Aan een financieel stabiele toekomst bouwen met vastgoedinvesteringen

Wanneer je voor de lange termijn wilt investeren en niet zozeer voor de snelle winst wilt gaan, is vastgoed vaak een veilige keuze. Beleggen brengt veel meer risico’s met zich mee en in het nieuws lees je regelmatig dat vastgoedobjecten de laatste jaren ook alleen maar in waarde zijn toegenomen. Je hoeft je dan niet zo druk te maken over de mogelijke return on investment. Je hoeft alleen maar te beslissen dat je durft te investeren met wat spaargeld en omdat je met alles wat je doet in het leven nou eenmaal een bepaald risico loopt, kies je je kansen bewust en doordacht. Niks doen levert immers gegarandeerd niks op en een vast contract biedt ook al lang niet meer zo veel zekerheid als vroeger. Wie nadenkt over “later” en gaat zoeken naar mogelijkheden om er financieel op vooruit te gaan, kan voor verschillende opties kiezen.

Investeren met direct resultaat

Stel je hebt een dierbare verloren die je een leuke erfenis heeft nagelaten. Dan wil je dit potje goed besteden en het slimste dat je kunt doen is dan investeren in waardevaste objecten. Natuurlijk is het ook fijn om een keer flink te gaan shoppen, maar de meeste auto’s, kleding, horloges en laptops of telefoons verliezen bij het verlaten van de winkel al minimaal de helft van hun waarde. Als de nood hoog is kun je deze zaken nog wel via websites voor tweedehands spullen aanbieden, maar tenzij je het over een luxe horloge met gelimiteerde oplage hebt, is de kans groot dat je er nog maar een schijntje voor terug krijgt. Voor de echte investeringen heb je een wijdere blik nodig en je moet groot durven denken. Zo kom je vanzelf uit bij vastgoed, alleen wat voor soort vastgoed? Ga je een pand in een grote stad kopen en verbouwen tot studentenkamers? Of koop je een vakantiehuisje op een bungalowpark en doe je dit in de vakantieverhuur?

Hoogte van de investering

Het ligt natuurlijk helemaal aan je budget wat binnen je mogelijkheden past. Bij het pand voor studenten moet misschien wel flink verbouwd worden, omdat het helemaal niet meer aan de eisen van deze tijd voldoet. De brandveiligheid moet aangepakt worden, de compartimentering is nog niet in orde en wat te denken van het selecteren van de meest nette studenten, zodat je het pand na enkele maanden of jaren niet helemaal uitgeleefd terug krijgt en je opnieuw kunt gaan verbouwen. Wanneer je het geld hebt liggen, kan dit nog steeds de juiste keuze voor jou zijn. Bijvoorbeeld omdat je eigen kind op dit moment gaat studeren en woonruimte zoekt. In plaats van duur huren, draai je de rollen om. Je kind zit er gratis (of betaalt ook gewoon huur als hij of zij nog met geld moet leren omgaan) en wanneer er nog drie of vijf ruime slaapkamers zijn, verhuur je deze tegenwoordig voor minimaal €500,- in de maand. Dat zijn maandelijkse opbrengsten die je ergens anders niet krijgt. Zet een deel hiervan weer opzij om reparaties uit te kunnen voeren en je zit gebakken.

Een eigen vakantiehuisje kopen voor de verhuur

Een andere optie is het snuffelen naar goedkope of luxe vakantiewoningen. Je kunt er dan in een bepaalde periode zelf gebruik van maken als je dat zou willen en de rest van het jaar verhuur je het aan vakantiegangers. Deze investering is iets risicovoller, omdat je niet voor het gehele jaar gegarandeerd bent van boekingen. Als het slecht weer is, kunnen resultaten wel eens tegenvallen. Ook in tijden van crisis gaan mensen minder vaak op vakantie. Het voordeel is weer wel, dat als mensen op vakantie gaan, dit vaker in eigen land is. Hierdoor is bijvoorbeeld een bungalowtje ergens aan de Nederlandse kust of in de Belgische Ardennen een topidee. Ook kun je bij het opknappen van deze bungalow rekening houden met wat minder weer. Goede isolatie, een degelijke verwarming of sfeerelementen, zoals een kachel of haard, spelen een rol wanneer de foto’s van beschikbare huisjes vergeleken worden.

Voldoende budget + twee rechterhanden

Wanneer je geen klusbedrijven hoeft in te huren om je vastgoedobject gereed te maken voor de verhuur, scheelt dit enorm in de kosten. Je startsituatie is dan anders, omdat je of alles uit eigen zak kunt betalen, of minder geld aan externen hoeft te betalen. Hierdoor vloeien alle opbrengsten meteen terug je eigen beurs in. Je hebt dan misschien jaarlijks nog vaste parkkosten en beheerkosten die je moet betalen, maar voor de rest is het pure winst. Het kan nog steeds slim zijn om bepaalde delen van de verbouwing uit te besteden, maar dit heeft dan te maken met het kennen van je eigen capaciteiten of het moeten voldoen aan wet- en regelgeving, waardoor je het eenvoudigweg niet zelf mag uitvoeren. Je hebt dan een bewijs van het uitvoerende bedrijf nodig of je verzekering wil een factuur van een klus zien.

Empty nest syndroom tegengaan

De kinderen worden ouder en zullen uiteindelijk toch een keer het huis uitgaan. Ben je al bezig met wat je met die extra kamers gaat doen? Ze zullen misschien nog een enkele keer in het weekend naar huis komen, voor de rest wordt het erg rustig en heb je er wel de vaste lasten van. Je moet toch het hele object verwarmen, poetsen en ook de buitenzijde heeft periodiek onderhoud nodig. Misschien wordt het tijd om eens na te denken over een Bed & Breakfast, of maak van de garage of een flink tuinhuis een gezellige studio als je de bezoekers niet in je eigen woonruimte wilt hebben. Ook hier kan weer een verbouwing nodig zijn, maar de kans is groot dat deze investering veel lager is, omdat je je huis al voor een groot deel afbetaald hebt en geen nieuw object hoeft te kopen. Je maakt gebruik van de bestaande situatie en hiermee kun je je hypotheek nog sneller aflossen dan gepland. Alles wat daarna overblijft, kun je aan de kant zetten voor later, of er nu al leuke dingen mee doen.

Oriëntatie op je mogelijkheden

Bij het kopen van een vastgoedobject en het verbouwen ervan kun je je wel iets voorstellen. ER zijn genoeg programma’s op de televisie die je een beeld geven van wat kansen, maar ook de struikelblokken kunnen zijn. Hoe het verhuren in zijn werk gaat, kan een lastiger onderwerp voor je zijn. Het is dan ook slim om je alvast te verdiepen in deze materie. Zo krijg je een beeld van hoe en wat er allemaal komt kijken bij het verhuren van een (deel van je) huis of vakantiewoning. Op internet naar beschikbare woningen zoeken kan iedereen, maar hoe maak je er na een eventuele aankoop een rendabele onderneming van? De BNB Verhuurcursus kan je ondersteunen in je zoektocht naar informatie omtrent de verhuur van vastgoed en recreatiewoningen. En of je nu klein wilt starten of meteen groot denkt, je hebt altijd iets aan de ervaring van anderen die je voor zijn gegaan. Je kunt ook in contact komen met andere cursisten, zodat je vragen of cases met elkaar kunt delen.

Voordelen van de BNB Verhuurcursus 2.0

Op dit moment betaal je voor de inhoud van de cursus €997,-. Normaal is dit €3200,-. Als je toch al voor jezelf had besloten om deze vorm van investeren eens nader te onderzoeken, dan kun je dit eerste voordeel net zo goed pakken. De €2200,- die je hierop bespaart, kun je dan reserveren voor de verbouwing van een pand dat reeds in je bezit is, of hou je apart voor de notaris wanneer je binnenkort een akte gaat ondertekenen. De cursus richt zich op vakantieverblijven en chaletjes en je krijgt er allerlei praktische informatie bij, zoals standaardcontracten die je kunt gebruiken voor de verhuur, PDF’s met afvinklijstjes en andere documenten. Je begint op deze manier niet helemaal vanaf nul en hebt duidelijke richtlijnen waarmee je je aanpak kunt personaliseren. Een ander voordeel is de inzichten die je krijgt door de case studies die je aangeboden worden. Bij elke case krijg je achtergrondinformatie en kun je de vergelijking maken of dit binnen jouw eisen en wensen zou passen en wat een dergelijke investering dan op zou leveren in jouw situatie. Het geeft je houvast en vertrouwen in je handelen.

De bekende platformen

Je kent alle verhuurplatforms al wel, maar hoe gebruik je ze voor de verhuur van jouw vastgoedobject? De BNB verhuurtraining gaat in op alle facetten van de wereldwijd bekende platforms en de cursusleiders leren je ook hoe je ermee om moet gaan. Daarnaast heb je altijd regels waar je bij de verhuur aan moet voldoen en ook deze worden tot in detail met je doorlopen, zodat je weet waar je aan begint. Dit geldt niet alleen voor de regels omtrent verhuur, maar ook voor het gereedmaken van de woning of het chalet. Heb je geen erfenis ontvangen? Dan komt er nog een zeer interessant onderwerp aan bod en dat zijn de financieringsmogelijkheden van verhuurobjecten. Lang niet iedereen heeft financiële meevallers, voordat er gestart wordt met investeren. Je krijgt hierover praktijkvoorbeelden, maar ook gewoon technische financieringsinformatie. Zo kun je voorbereid en wel aan je avontuur als verhuurder beginnen en je financiële doelen eerder, of veel gunstiger behalen.

Twijfels over een intensieve training volgen?

Je kunt altijd eerst het live moment met de trainers gebruiken om de afweging te maken of je de cursus wilt gaan doen. En als dit je nog niet over de streep trekt, kun je ook nog het gratis E-book via de e-mail ontvangen. Het geeft je een eerste aanzet en helpt je bij het maken van investeringskeuzes op het gebied van verhuurmogelijkheden van je woning- of vakantiewoning. Wie weet ben je zo enthousiast geworden dat de BNB Verhuurcursus het meest logische gevolg is.

BNB Verhuurcursus: in dit review bespreken we er alles over

Mocht jij nog niet hebben gehoord van BNB Verhuurcursus, dan is dit het moment om je erin te verdiepen. BNB Verhuurcursus helpt jou met het vinden van je droom vakantie- of tweede woning en belooft je hiermee liefst 25.000 per jaar op te kunnen leveren. Dat klinkt als heel goed nieuw. Naar eigen zeggen biedt BNB de beste cursus op het gebied van vakantiewoning aan van heel België en Nederland. Of dat zo is gaan we natuurlijk in dit review onderzoeken.

BNB verhuurcursus en onze uitgebreide zoektocht naar vakantiewoningverhuur cursussen

Geld verdienen aan vakantiewoningen of tweede woningen is natuurlijk al langere tijd heel aantrekkelijk. Maar je hoeft maar één blik op de huidige woningmarkt te werpen en je ziet dat de prijzen nu helemaal de pan uitreizen. Het is een aantrekkelijke markt voor verhuurders. Tijd dus om aan de slag te gaan. BNB Verhuurcursus laat zien hoe dat gedaan wordt.

Wat maakt ons geschikte reviewers van vakantiewoning en recreatieve woning verhuur?

Het aanschaffen van een vakantiewoning of tweede woning om deze vervolgens te verhuren, is niet iets wat je zomaar doet. Dat weten wij als geen ander. Omdat we op dit vlak geen ervaring hadden, hebben we ons heel uitgebreid ingelezen. Want ons inlezen en grondig onderzoek doen: dat kunnen we als de beste. Als reviewers zijn we dan ook niet van gisteren.

Een kritische blik op het aanbod woningverhuur cursussen

Krijg je te maken met woningverhuur, dan gaan daar al snel grote bedragen in om. Om te verhinderen dat je lukraak met grote sommen geld gooit, is het van groot belang dat je goed onderzoek doet naar wat verhuur- en andere vastgoedcursussen precies aan kwaliteit bieden.

BNB Verhuurcursus: in eerste instantie wat sceptisch

Omdat een kritische houding noodzakelijk is, waren we in eerste instantie ook wat sceptisch over BNB Verhuurcursus. Een belofte van 25.000 euro aan inkomen dankzij vastgoedverhuur is nogal een flinke. Niet iets om lichtzinnig over te doen. Gelukkig hebben we gemerkt dat ze bij BNB weten waarover ze praten en dat ze je niet met valse beloften proberen hun product aan te smeren.

Wat beloven verhuurcursussen je zoal? Moet je zelf nog water bij de wijn voegen?

Hoge winsten, dat is de belofte. Hoge winsten, waar je bijna niets voor hoeft te doen. Een 100% passief inkomen. Onthoud wel dat een passief inkomen niet zomaar is opgebouwd. Daar gaat wel wat tijd overheen. Bovendien moet je zelf actief op zoek gaan naar huurders. Dat je hoge winsten gaat behalen, is geen garantie. Aan vastgoedbeleggen zijn ook risico’s verbonden.

Deze criteria maken voor ons een goede verhuurcursus

Een goede vastgoed verhuurcursus biedt het volgende:

 • Je krijgt de cursus voor een eerlijke prijs (met een goede prijs-kwaliteitverhouding)

 • De cursus bestaat uit meerdere modules die je meerdere keren kunt inzien

 • Je kunt je ei kwijt met vragen en opmerkingen

 • Je krijgt uitgebreide persoonlijke begeleiding over het doen van je eerste aankoop en de vervolg zetten

 • De cursus biedt een strategie voor de lange termijn

 • In de cursus zijn verschillende casestudies opgenomen: zowel successen als waardevolle mislukkingen

 • De cursus brengt de risico’s van vastgoedbeleggen in beeld

 • De algemene voorwaarden van het bedrijf en de cursus zijn helder.

BNB verhuurcursus in de praktijk: deze onderzoeksdata maken dit review

Hoe wij aan onze BNB Verhuurcursus onderzoeksdata komen? Door de cursus in de praktijk uit te testen natuurlijk. Op basis van onze eigen ervaringen trekken wij conclusies. Dat betekent dat één van ons de cursus heeft doorlopen, de verschillende modules heeft gevolgd, uitgebreid kritisch vragen heeft gesteld en vervolgens theorie in praktijk heeft omgezet.

In het kort: wat is de BNB Verhuurcursus nu exact?

BNB Verhuurcursus richt zijn peilen op investeringen in vakantiewoningen en tweede huizen en laat zien hoe je deze recreatief kunt verhuren. Je leert de principes op basis van de eigen kennis en ervaringen van de oprichters. De cursus is gericht op zowel Nederland als het buitenland: je kunt zelf bepalen waar je investeert en dat zonder enige voorkennis of ervaring.

Wie zijn de bedenkers van deze verhuurcursus?

BNB Verhuurcursus is bedacht en opgericht door Nikki Kopperdraaijer en Priscilla Jansma. In de cursus delen zij de kennis en ervaring die zij in de praktijk hebben opgedaan en stimuleren ze je financieel vrij te worden. Hun doel: de sleur van een 9-tot-5 baan ontvluchten en voor jezelf beginnen. Het is een mooi streven waar wij bewondering voor hebben.

Onze testdata en ervaringen: welke resultaten bereik je met deze BNB verhuurcursus?

BNB Verhuurcursus laat zien hoe het moet. Zo simpel is het. Vervolgens moet je het ook zelf willen. Dus als je geen ambitie hebt en niet het onderste uit de kan haalt, dan zullen de successen tegenvallen. BNB Verhuurcursus biedt je de fundering die je nodig hebt voor jouw succes. De volgende stap moet je zelf zetten. Verwacht niet dat het succes je aan komt waaien.

Welke kosten rekenen ze nu bij BNB Verhuurcursus?

BNB Verhuurcursus was eerst beschikbaar voor 3.200 euro. Inmiddels kun je de cursus voor een bescheiden bedrag van 1.197 euro aanschaffen. Let wel: dit is de BNB Verhuurcursus 2.0, dus de geüpgradede versie die bestaat uit 17 modules. Je kunt ook per kwartaal betalen: viermaal 358 euro.

Is BNB Verhuurcursus het geld wel echt waard?

Zoals gezegd, dat ligt er maar net aan hoe actief jij met de kennis en de inzichten aan de slag gaat. BNB Verhuurcursus is bedoeld voor mensen die actief in vastgoed willen beleggen, die hier tijd, moeite, zweet en aandacht in willen steken. Zij kunnen de investering makkelijk terugverdienen.

Kiezen voor de BNB Verhuurcursus 2.0

BNB Verhuurcursus 2.0 bestaat uit verschillende modules:

 • Mindset – laat zien hoe je het meeste uit je leven haalt door op mentaal vlak de juiste lijntjes te trekken

 • Hoe start je? – Begin bij het begin

 • Achter de schermen – het verhaal achter het succesvolle verhuurbedrijf van Nikki en Priscilla

 • Voorbereiding – een goede voorbereiding is het halve werk

 • Platform – welke platformen gebruik je en hoe richt je ze in?

 • Gereedmaken – hoe stoom je een woning klaar voor verhuur?

 • Starten – van aanvraag tot review

 • Platformen & Channelmanager – laat zien welke van ruim 100 platforms op welk moment effectief is

 • Tips & Tricks

 • Financiering

 • Sociale media – hoe zet je sociale media in op je woning te adverteren?
 • Vakantiewoningen van A tot Z

 • Casestudies – komt de theorie overeen met de praktijk?

 • Coaching calls – voer een live gesprek met de coaches om jouw situatie te bespreken

 • Marktonderzoek doen

 • Documenten – welke documenten, zoals contracten zijn er nodig voor verhuur?

 • Out of the Box – leer creatief inspelen op uitdagingen en mogelijkheden.

Kiezen voor een kickstart inschrijving

De Kickstart inschrijving is de BNB Verhuurcursus in het klein en dat voor een bescheiden bedrag van 129 euro (afgeprijsd van 497 euro). Je krijgt een kickstart training over vakantiewoningen, het BNB Verhuurcursus werkboek, online coaching en toegang tot de community.

Exclusieve BNB Verhuurcursus community

In de Community krijg je toegang tot BNB Verhuur Mastermind, waar je investeerders en recreatie-verhuurders uit heel België en Nederland ontmoet. De community is 24/7 beschikbaar voor het stellen van vragen en delen van info. Ook blijf je van elkaars projecten op de hoogte.

Online Coaching bij BNB

Tijdens de persoonlijke 1-op-1 coaching sessies kun je uitgebreid vragen stellen en wordt er gekeken naar jouw persoonlijke situatie. Er vindt maar liefst elke week in een heel jaar een sessie plaats.

Templates van BNB verhuurcursus

Deze templates zijn nodig bij de verhuur van woningen. Je moet onder meer denken aan vaste templates voor het opstellen van e-mails, maar ook contracten en andere documenten.

De casestudies van BNB Verhuurcursus

De oprichters van BNB Verhuurcursus hebben zelf ruim 25 vakantiewoningen in verhuur. Deze worden door een klein team gemanaged. Er worden weleens fouten gemaakt en van die fouten kun jíj leren.

Wat maakt BNB Verhuurcursus beter of passender dan de concurrent?

BNB Verhuurcursus geeft onder meer 100% tevredenheidsgarantie (14 dagen gratis kunnen retourneren). De experts hebben ruim 14 jaar ervaring in vastgoed en al ruim 4.500 cursisten begeleid.

Een expert aan het woord over BNB

Ook de expert die wij spraken over BNB Verhuurcursus was er erg over te spreken. BNB biedt de opkomende vastlegger wat nodig is om in de praktijk aan de slag te komen. Als je helemaal geen ervaring hebt, is vastgoedverhuur een wereldje waar je niet zomaar inrolt. Maar met BNB krijg je zelfs als absolute leek de mogelijkheid je te onderscheiden in verhuur.

Waarom kiezen voor betaald bij BNB en geen gratis YouTube cursus?

Je kiest voor een betaalde cursus, omdat gratis informatie op YouTube of Google nooit volledig is. Een ander groot voordeel van BNB is de toegang tot templates, casestudies, tot privé coaching sessies en een community om te netwerken. Een gratis cursus biedt dat niet.

BNB Verhuurcursus support: dit heb je er aan

Je neemt contact op via het e-mailadres info@bnbverhuurcursus.nl. Het bedrijf is gevestigd in Egmond aan den Hoef, met als contactgegevens: Lamoraalweg 76, 1934 CB. De support sectie is wat karig (mogelijkheid om te bellen is er niet). Er is wel een contactformulier. Gelukkig hebben we gemerkt dat onze vragen via dit formulier verstuurd snel beantwoord waren.

Voor wie is BNB Verhuurcursus een ijzersterke optie?

BNB Verhuurcursus is voor mensen die verandering zoeken in hun leven en de motivatie hebben doelen te bereiken. Je moet je volledig kunnen inzetten om de benodigde skills aan te leren. De cursus is niet geschikt voor ongemotiveerde mensen die niet tegen verandering of risico’s nemen kunnen. Je hoeft heus geen durfal te zijn, maar als angsthaas kom je er niet.

Welke minimale inleg is er nodig voor verhuur?

Het fijne van BNB Verhuurcursus is dat er helemaal geen grote minimale inleg nodig is. Je kunt al met een klein bedrag, of zelfs met de overwaarde van een eigen woning (dus zonder eigen vermogen) gaan investeren in vastgoed voor verhuur. Alleen de cursus moet je zelf betalen.

BNB Verhuurcursus: updates en vernieuwingen

BNB Verhuurcursus zit inmiddels in versie 2.0. Dat geeft al aan dat het platform vernieuwd is. Verder kom je regelmatig nieuwe informatie tegen in de vorm van podcasts en blogs. Ook zijn er video’s waarin vragen over vakantie- en recreatiewoningen besproken worden, plus tips & tricks.

Reviews bekend over de BNB Verhuurcursus

Reviewfabriek.nlReviewfabriek stelt dat de cursus een uitgebreide opbouw heeft en veel verdiepende informatie geeft over één onderwerp. BNB Verhuurcursus biedt je de mogelijkheid om van financiële vrijheid te gaan genieten. De investering van 797 euro lijkt in eerste instantie groot, maar dit verdien je zo terug.
Superreview.nlDe cursus is zowel geschikt voor leken als verhuurders met ervaring. Je leert namelijk onder andere ook hoe je je bedrijf kunt opschalen. Waardevol aan deze cursus is dat je ook zonder eigen vermogen leert vastgoed verhuren. De cursus is een echte must voor de startende verhuur business.
Betrouwbarereviews.nlDe BNB Verhuurcursus is zeker aan te raden. Deze is namelijk van een ongekend hoog niveau. De informatie is enorm en de opbouw is logisch. De cursus is zijn investering “dubbel en dwars waard”.
Moneyinstyle.nlDe Belangrijkste voordelen van BNB Verhuurcursus is dat de cursus transparant is, oog heeft voor detail, volledig is en zonder technische kennis te volgen is. De communicatie is duidelijk en de video’s zijn prettig. Je investeert op de lange termijn.
Reviewlezen.nlDe reviewer is louter positief over BNB Verhuurcursus. De cursus is overzichtelijk en uitgebreid. De rollenspellen zijn een waardevolle toevoeging. Je krijgt ruim voldoende kennis van zaken om je eigen verhuur business mee op te zetten.

Geen BNB Verhuurcursus? De alternatieven

Beste algemene keuzeVrijheid Vastgoed – uitgebreide informatie over alles wat met vastgoedbelegge te maken heeft, opgedeeld in verschillende modules.
Onze persoonlijke favorietActief Vastgoedbedrijf – een leuk, jong vastgoed bedrijf dat je laat zien hoe vastgoedbeleggen in zijn werk gaat.
Beste budgetoptieVastgoed Community – een uitgebreide community vol ervaren spelers en beleggers, plus kennis beschikbaar tegen een eerlijke prijs.

Conclusie: kunnen we BNB Verhuurcursus aanraden?

ReviewDe BNB Verhuurcursus (2.0)
SamenvattingWe zijn erg te spreken over BNB Verhuurcursus en menen dat de cursus op gebied van verhuur onovertroffen is. Een echte aanrader en aangeboden door mensen die hun vak serieus nemen en talent voor lesgeven hebben ontdekt.
Review doorDe eigen redactie
BeoordelingHet cijfer: 9.5 uit 10.

Jouw vervolgstap: gaan verhuren of niet?

Een tweede woning of recreatiewoning aanschaffen is uiteindelijk makkelijker dan je denkt, zolang je maar weet wat je doet. Dat is de grote uitdaging. Als je weet hoe het moet, dan kan je het. Heb je ambitie? Dan ben je al halverwege. BNB Verhuurcursus levert je de andere helft.

FAQ: BNB Verhuurcursus – belangrijkste vragen

 • Kun je passief inkomen genereren met vastgoed?

Dat kan zeker. De cursus laat zien hoe je met een vakantiewoning of meerdere woningen een maximale bezettingsgraad van liefst 90% kunt bereiken, zodat je opbrengsten optimaal zijn.

 • Kun je in vastgoed investeren zonder geld?

Dat kan. BNB Verhuurcursus laat zien hoe jij woningen als vakantiewoning op de markt kunt zetten. Het bijzondere is dat die woningen niet eens jouw eigen bezit hoeven te zijn. Een appartement huren en doorverhuren kan ook tegen lagere kosten dan een losse woning.

 • Is direct geld verdienen mogelijk?

Wel als je al over een eigen vakantiewoning beschikt. Niet als je deze nog moet aanschaffen. Hiervoor moet je eerst alle modules doorlopen. Je leert hier hoe je de woning kunt kopen en vervolgens klaar voor verhuur kunt maken.

 • Wat maakt BNB de nummer één verhuurcursus?

De oprichters hebben liefst 14 jaar praktijkervaring. Daarnaast krijg je ruim 20 uur aan lesmateriaal, plus toegang tot alle benodigde documenten en templates. Ook heb je 24/7 support in de eigen online community, waar je vragen stelt aan de experts of meningen vraagt van gelijkgestemden.

 • Wat wordt bedoeld met de Kickstarttraining?

In de kickstarttraining volg je 11 lessen die uit de originele verhuurcursus afkomstig zijn voor een heel bescheiden prijs. Deze kickstartraining geldt vooral als introductie voor het echte werk.

Op jouw succes!